jakiej firmy żarówki zamiast hidów [A6C5] ceny
jakiej firmy żarówki zamiast hidów [A6C5] ceny
Witam nie wiem czy ktoś skasował poprzedni mój temat ale napisze jeszcze raz mam uszkodzoną przetwornicę najprawdopodobniej i jeden xenon nie domaga w zwiazku z tym jakie żarówki polecacie żeby było cos widac na drodze? czy z aso kupić jak to wyglada cenowo?
Ostatnio zmieniony 26 paź 2010, 15:44 przez DANIEL111, łącznie zmieniany 1 raz.
Za komplet H4 Night breker'ów zapłaciłem 50zlgreg25 pisze:night breaker http://www.ceneo.pl/987727
ÂŚwieciły ładnie ale jedna spaliła się po 3 miesiącach
Nie wiem jak w audi by się sprawowały H1 ale wiecej i tak ich nie kupie
Jak już bym mial cos polecić to Philips H1 Premium. Koszt na aledrogo ok 9zł.
Pozdrawiam.
Nie bądź idiotą internetowi nie płacą ...
Ale z tym to bedzie problem z przegladem i Policja.ile userów, tyle propozycji
Kup xenon jak Ci sie spalił i nie kombinuj(przetwornica czy żarnik) i bedziesz miał spokój na dłużej, bo te żarówki to pół roku świecenia i sprawa powraca
[ Dodano: 2010-10-26, 15:49 ]
Wydaje mi sie ze chodzi o h7 mijania
Chodzi oto żeby dobrze świeciły i jakaś tam żywotność.
[/quote]JULI-ETTE pisze:A czy ktoś się orientuje czy problem słabych lamp/świateł występował tez w wersjach po liftingowych?
nie występował
Chociaż przyznam szczerze że mam lampy przed liftem nie mam problemu słabych świateł. Nie mam też pożółkłych reflektorów pomimo wieku auta.
Mam porównanie do lamp a4 poliftowych h7/h7 01r soczewka.
mało konkretnie odpowiedziałeś philipsów jest z 5 rodzajigreg25 pisze:a ja w poprzednich dwóch autach miałem philipsy i byłem zadowolony, bez porównania lepsze niż jakies tam Narvy czy inne osram-y. I o dziwo dłuuugo świeciły. Ale od czaśów philipsów juz technoligia produkcji żarówek poszła dalej do przodu, więc teraz pewnie to nie jest szczyt marzeń. Wtedy był
Ja założyłem Philipsy Premium +30 i też jestem zadowolony