Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] Zmiana MMI low na high

Car Audio
ODPOWIEDZ
Papek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C6] Zmiana MMI low na high

Post autor: Papek » 09 wrz 2010, 19:46

Witam wszystkich.

To mój pierwszy temat na tym forum, bo od niedawna posiadam Audi A6 z 2006 roku. I w związku z tym mam pytanie do osób obeznanych w temacie. Uwierzcie mi, że obszukałem to forum i nie znalazłem wątku, który odpowiedział by na moje pytania.

A pytanie dotyczy MMI. Otóz mam MMI z małym wyświetlaczem (czerwonym), więc jak się domyślam, jest to wersja low. I co trzeba by zrobić, kupić, wymienić, aby zamontowac sobie wersję high kolorową? Dodam, że na dachu mam małą antenkę od nawigacji, więc chyba ten element będzie pasował, ale co z resztą. Oprócz ramki na zegary i ten własnie wyświetlacz (większa dziura), co jeszcze trzeba by wymienić? Wytłumaczcie proszę, ale takim prostym językiem... Będę bardzo wdzięczny.

A przy okazji - czy MMI high wymaga też kolorowego wyświetlacza komputera, czy nie jest to powiazane? A jezeli jednak jest, to czego potrzeba, aby wymienić również ten wyświetlacz komputera?

Pozdrawiam

Paweł

fabiano82
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Paweł
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0TDI 140KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: fabiano82 » 09 wrz 2010, 22:36

Wykonane mody Audi A6
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv

Papek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Papek » 10 wrz 2010, 08:56

No wiem, ledwie napisałem temat, a za chwilę podczas przeglądania forum znalazłem własnie to, co mi wskazałeś. Nie do końca się wszystkiego dowiedziałem, ale na priva dostałem odpowiedź, która wyjasniła mi więcej. Dzięki.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja