[100, A6 c4] UWAGA na nasze bryczki!!!
-
Dawid2542
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 110KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[100, A6 c4] UWAGA na nasze bryczki!!!
Otóż dziś podjechałem sobie pod sklep wszystko pięknie ładnie bierzemy z żoną wózek z pod hipermarketu odwracam się żeby spojrzeć na wozik a tu nagle CHMURA DYMU!!!!! z tyłu samochodu dokładnie z pod spodu tylnej kanapy. Wyjąłem foteliki od dzieci dźwigam kanapę a tu zwarcie na klemach!!!! akumulator lekko przytopiony ale myślę skąd to?? Patrze a tu spod kanapy druty zetkły obie klemy i przyjarała się kanapa ale tylko ze spodu tragedii nie ma ale co by było gdybym wszedł do sklepu? Strach myśleć!!! także osłony na klemy założone i pręty z kanapy owinięte szkotem

miałem to samo, zrobiło się zwarcie że aż linka od zapinacza pasa nagrzała się do czerwoności i odpadła i siedzenie zaczęło się palić i to nie był pierwszy raz z tego co zaobserwowałem to poprzedni właściciel też miał taką przygodę i gąbka od siedzenia jest jakby przecięta gorącym prętem aż do tapicerki zewnętrznej (dlatego były założone pokrowce na siedzenia)
zaizolowałem te druty pod siedzeniem, na aku przymocowałem skórzaną rękawiczkę i nałożyłem kawałek grubej dętki od ciężarówki
zaizolowałem te druty pod siedzeniem, na aku przymocowałem skórzaną rękawiczkę i nałożyłem kawałek grubej dętki od ciężarówki
-
gość_
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Pierwszy raz słyszę o tym niedociągnięciu, a czy w A6 C4 poprawiono ten defekt?
Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
Zapraszam na forum Audi A7 .