Felunek: 225/35/19 jazda po regionie, w trasę BOLERO 225/45,17, zima stalowe 195/65/15
Plany: (a jest tego troszeczkę -lampy black + kierunki (zrobione) -grill bez znaczka (zrobione) -zmiana listw drzwiowych na A6 (zrobione) -licznik AC+BC (zrobione) -tempomat, (w trakcie rezania) -spryskiwacze lamp przednich, (zrobione) -blenda tył z S6 (zrobione), - Xenon 5000k (zrobione), -kierownica z S6 (zrobione), -malowanie dachu ze słupkami na czarną perłę (karoseria zostanie taka jak jest), -ciemne szybki (baaardzo lekko ale wszystkie prócz czołowej), -obwódki szyb w chromie, -ładniutki znaczek na bok samochodu (taki jak na tej zielonej A4 tylko troszkę większy), (raczej odpuszcze jakoś wsią zalatuje) -błotniki przód i zderzak ze 100 S4 (zrobione) - rozpórka kielichów (zrobione) - regulowana kolumna kierownicza w 2 płaszczyznach (zrobione)
No i to by było na tyle. szerokości życzę
Ostatnio zmieniony 28 sie 2011, 11:20 przez Dawid2542, łącznie zmieniany 23 razy.
wyglląda grubo. Daj foty jakieś z całej okazałości a nie takie wycinki no i środeczek. Co do obwódki szyb w chromie. Raczej nie wykonalne. Znaczek na bok kwestia gustu ja osobiście nie popieram takich prób. do do pomysłu z malowaniem i szybkami może być ciekawie. Czekam. I prosze o zdjęcia
tyle udało mi się znaleźć (zdjęcia sprzed roku) ale nic się nie zmieniło jedynie pokrowiec kierownicy zniknął. w najbliższym czasie dodam zdjęcia w całej okazałości z zewnątrz
Grzanie było fabrycznie, zresztą wszystko było fabrycznie co jest, tego chromu mi brakuje strasznie ale roboty masa tym bardziej że tylne szybki są klejone
Witam kolege z moich okolic :-P Furka super jak ci sie na tych 19 tu po okolicy jezdzi?? Bo u mnie 18 czekaja na zalozenie i tylko co chwile slysze jak to sie zle na takich kolach jezdzi :-P
Wejdz na http://audislask.pl/ i wpadaj na spoty Pozdro
Jak się jeździ? dosyć ciężko że tak powiem, samochód nie wpada zbytnio w koleiny ale felgi były malowane w zimie, jeżdżę na nich od maja no i po wpadnięciu w dziurę rant od razu obity, także ranty już są tragiczne (a gdzie tam koniec sezonu :-D) na zimę znów czeka je malowanko
Furka "kozak" , no i ten wypas.
Brakuje mi tylko zegarków 4 + 3.
Fele cool ,ale ten rozmiar.
Na polskich ścieżkach można zapomnieć o komforcie.
Pozdrawiam.
http://allegro.pl/item1160687486_liczni ... ometr.html
panowie czy chodzi o coś takiego z tym FIS-em? Bo nie bardzo wiem o co chodzi, a w elektronice to się gubię to nie moja broszka więc pewnie sobie z tym odpuszczę
dokładnie do tego będziesz potrzebował manetki jeszcze do zmiany na wyświetlaczu Fisa. Uwierz super sprawa Schematy do podlaczneia licznika znajdziesz na forum.
Klega robak26 i tomkom1 kumają jak to ogarnąć ja troszkę mniej ale też się bawiłem swego czasu tym także kombinuj