[A6 C4] Audi a6 c4 avant po jakim czasie działa elektryka sz
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C4] Audi a6 c4 avant po jakim czasie działa elektryka sz
Chodzi też o elektrykę szyberdachu. Po jakim czasie od momentu uruchomienia silnika(a może samego przekręcenia kluczyka?) działają el. szyby i szyberdach i można ich używać? Zaznaczam, że zaczynają działać po takim samym momencie. Ale nie wiem czy to jest normalne bo u mnie jest to kilka minut. :-x
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez marcin..a6, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Audi a6 c4 avant po jakim czasie działa elektryka szyb
marcin..a6 pisze:Chodzi też o elektrykę szyberdachu. Po jakim czasie od momentu uruchomienia silnika(a może samego przekręcenia kluczyka?) działają el. szyby i szyberdach i można ich używać? Zaznaczam, że zaczynają działać po takim samym momencie. Ale nie wiem czy to jest normalne bo u mnie jest to kilka minut. :-x
Prawdopodobnie coś z przekaźnikami masz nie tak, sprawdź ten duży przekaźnik 329 w nogach kierowcy po lewej stronie pod plastikiem.
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Audi a6 c4 avant po jakim czasie działa elektryka szyb
golob pisze: Prawdopodobnie coś z przekaźnikami masz nie tak, sprawdź ten duży przekaźnik 329 w nogach kierowcy po lewej stronie pod plastikiem.
Dla potomnych: Właśnie o ten przekaźnik chodziło, po otworzeniu wyglądał ok, ale należało go po psiukać odpowiednim preparatem i działa
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
-
- Forum Audi A6 / A7