http://allegro.pl/item1084810763_chiptu ... _35km.html
CENA 350 zł
i wzrost do 190KM
[A6 2.5 150 KM]CHIP TUNING co o tym sądzicie ??
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- krzycho0110
- Forum Audi A6 / A7
Chłopaki zejdźcie na ziemie i zrozumcie że i tak wam gotowce wgrywają i ew robią poprawki kosmetyczne ,jak chcesz zaryzykować to zrób logi ,wstaw na forum/zobaczymy czy silnik ok ,potem zapodasz sobie chipa i zrobisz jeszcze raz logi ,wtedy zobaczymy czy> dawki, doładowanie,kąt itp są w normie ,po prostu za 350zl można zaryzykować ,a przypuszczam że nie będzie odbiegał od chipa za 1000zł
odpusc sobie tego goscia - ja zaryzykowalem i kupilem.
pojezdzilem 3 tygodnie i wydmuchalem egr + zajechane turbo.
gosc struga znawce a jak wyslalem jego program do v-tech to kazali mi jak janszybciej wrocic do serii, a ja nie posluchalem i tak jezdzilem ok 3 tygodnie ze skutkami opisanymi jak wyzej.
acha jeszcze jedno - gosc nie potrafi sobie poradzic z chipem do auta z tipem i quattro.
po zamontowaniu epromu od niego wysypie ci sie maly eeprom ze wszytkimi danymi o wyposarzeniu auta i bedziesz mial kompa do wyminany, tak jak ja.
Gosc probowal takze po moich rozmoowach i klotniach zrobic nowy program ale nic mu jakos z tego nie wychodzilo a program byl coraz to gorszy w razie pytan dzwon nr na priw
pojezdzilem 3 tygodnie i wydmuchalem egr + zajechane turbo.
gosc struga znawce a jak wyslalem jego program do v-tech to kazali mi jak janszybciej wrocic do serii, a ja nie posluchalem i tak jezdzilem ok 3 tygodnie ze skutkami opisanymi jak wyzej.
acha jeszcze jedno - gosc nie potrafi sobie poradzic z chipem do auta z tipem i quattro.
po zamontowaniu epromu od niego wysypie ci sie maly eeprom ze wszytkimi danymi o wyposarzeniu auta i bedziesz mial kompa do wyminany, tak jak ja.
Gosc probowal takze po moich rozmoowach i klotniach zrobic nowy program ale nic mu jakos z tego nie wychodzilo a program byl coraz to gorszy w razie pytan dzwon nr na priw
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- krzycho0110
- Forum Audi A6 / A7
Też mam chipa i tjuner podkręcił mi na 208ps i 436nm ,oczywiście skrzynia szalała 4>5 ,po korekcie na ~200ps wszystko ok ,w sumie jestem zadowolony nawet z tego że mniej mocy ,bo skrzynia i silnik nie jest wysilony na max.Przemcio pisze:krzycho0110, nie zapomnij ze kolega ma tipa jak i ty program do skrzyni tez trzeba zrobic!!!!!!!!!!!
Odnośnie tego chipa z allegro ,jezeli faktycznie ktoś sprzedaje i nie ma pojęcia to odpuść tym bardziej że ktoś się przejechał