Witam...
Mam w mojej A6 telefon w podłokietniku- nokia 6091 na kablu... Chciałbym uzywać jej jak zestawu głośnomówiącego, ale zupełnie nie wiem jak to ustrojstwo ustawić...Ne wiem, czy jest to wogole mozliwe...
Ne mam navi plus tylko seryjne radyjko concert...gdzies przy navi plus widziałem taki przycisk ze słuchawką telefoniczną... tutaj nic takiego nie ma....
Będze wdzięczny za pomoc, bo dużo ględzę przez telefon i nie chciałbym robić dziurek w konsoli pod zestaw...
[A6 C5] Jak przełaczyć fabryczny tel. Nokia 6091 na głośniki
ja mam podobny problem, tylko ze ja mam zestaw w ktorym trzeba wlozyc telefon i napisane jest ze modele 5110 i 6110 a w instrukcji auta ze jeszcze modele ktore beda pasowaly i wlozylem 6310i i tylko przez 3 sekundy cos slysze i sie wylacza a rozmowca slyszy mnie caly czas na vagu sprawdzalem zadnych bledow
wiec co jest nie tak :?: :?: :?:
wiec co jest nie tak :?: :?: :?:
Audi Back On Track 

- marcin_audi_s6
- Forum Audi A6 / A7
Brak głosu
Witam , mam podobny problem z moim telefonem ( NOKIA 5110 ) mianowicie gdy dzwonie , slysze dzwonek w głosnikach a jak odbiore to nic nie słychać, Moze juz ktos wie jak to sie odbiera
?? Posiadam radio CONCERT a Audi mam z '99 roku. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
[ Dodano: 2009-01-27, 19:58 ]
Panowie prosze o pomoc w tej sprawie
!

[ Dodano: 2009-01-27, 19:58 ]
Panowie prosze o pomoc w tej sprawie

- OXYANADROLON
- Forum Audi A6 / A7
Re: Brak głosu
[Witam.Mam podobny probelm z zestwem glosnomowiacym.Mam telefon audi z kablem i problem bo jezeli ktos do mnie dzwoni i odbieram to z sluchawki to jest ok, ale jezeli ktos do mnie dzwoni i odbieram z zestawu glosnomowiacego to powstaje problem poniewaz ktos mnie slyszy a jak dzwoniacej osoby do mnie nie slysze.Czy trzeba uruchomic jakies funkcje w telefonie,menu jest w jezyku niemieckim i nic nie rozumiem.Pozatym jak ktos do mnie dzwoni to nie slysze dzwieku tonu(melodi) tylko radio sie wcisza i jest glucho!Moze ktos sie spotkal juz z tym problemem i potrafi mi pomoc?!Najlepiej jak by ktos posiadal instrukcje obslugi w jezyku polski do telefonu.Telefon nie ma loga firmy przez ktora zostal wykonany,tylko znak audi.Pozdrawiam.]
witam ja terz mam mały problem terz miałem telefon zostało tylko gniazdko pod łokietnikiem , chciał bym przyłączyc telefon nokia np. e66 problem w tym że musiał bym zmienic gniazdko tylko nie wiem czy to możliwe ? czy ktoś z was robił juz moze cos takiego :shock: pozdrawiam sory za literki :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 09 lut 2010, 20:26 przez DANY A6, łącznie zmieniany 1 raz.
JAK DBASZ TAK MASZ
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TDI 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Macie oryginalne telefony w samochodzie i wkładacie do nich karty sim i telefony nie działają wam głośnikach, tak?
Ja u siebie mam ori telefon i ori radio i wszystko działa tak jak powinno. W trakcie grania radia jak zadzwoni telefon to radio się wycisza na wyświetlaczu pojawia się napis Telefon i rozmowa prowadzona jest w trybie głośnomówiącym. pO zakończeniu radio ponownie się włącza.
Ja u siebie mam ori telefon i ori radio i wszystko działa tak jak powinno. W trakcie grania radia jak zadzwoni telefon to radio się wycisza na wyświetlaczu pojawia się napis Telefon i rozmowa prowadzona jest w trybie głośnomówiącym. pO zakończeniu radio ponownie się włącza.