Witam
Nie wiem co sie dzieje z tylna lewa lampa? Raz mam postojowe a nie mam kierunku puzniej na odwrot lub zamiast trzech zarowek od postoju swieci jedna <smuty>
Sprawdzilem wtyczke i nic podpielem vaga komunikaty o spalonych zarowkach co to moze byc? Ostatnio wlozylem do przodu postojowe led i mam blad ze spalone zarowki ale tak jedze moze to od tego? Siada jakis przekaznik czy regulator? :evil:
Prosze o wasze opinie
[A6 C6] Lampa przerywa
[A6 C6] Lampa przerywa
AUDI A6 C6 2006
3.0 TDI QUATTRO
3.0 TDI QUATTRO
mistrtzu te modele tak maja to jest czesty problem ja sie borykalem tez chwilke poprostu wez zdejmi lampe przeczysc wszystkie styki najlepiej jakims srodkiem ktory usunie osad na tych stykach (np zmywacz do paznokci) potem we wtyczce sprawdz a najlepiej scisni dla pewnosci wsowki zeby mocno ze soboa zwieraly i potem zmontuj wszystko do kupy i po klopocie i na bank mowie ci ze to jest to bo jak podlaczysz waga bedziesz mial komunikat ostrzegajacy ze masz spalona zarowke lub luzny przewod masy ...i na niego pierwsze zwracaj uwage
snakev3
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: [A6 C6] Lampa przerywa
po pierwsze.. czy kupiles zwykle LEDy czy pod CAN-BUS.. bo z tego co widze.. kupiles LEDy (stad komunikac FIS).vipsan pisze:Witam
Ostatnio wlozylem do przodu postojowe led i mam blad ze spalone zarowki ale tak jedze moze to od tego? Siada jakis przekaznik czy regulator? :evil:
Prosze o wasze opinie
Zmien po pierwzse na dedykowane pod System Sprawdzania Zarowek.. a potem bedziemy sie martwic o przerywajace lampy z tylu:))