Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] Lampa przerywa

Elektryka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vipsan
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C6] Lampa przerywa

Post autor: vipsan » 10 cze 2010, 21:35

Witam

Nie wiem co sie dzieje z tylna lewa lampa? Raz mam postojowe a nie mam kierunku puzniej na odwrot lub zamiast trzech zarowek od postoju swieci jedna <smuty>

Sprawdzilem wtyczke i nic podpielem vaga komunikaty o spalonych zarowkach co to moze byc? Ostatnio wlozylem do przodu postojowe led i mam blad ze spalone zarowki ale tak jedze moze to od tego? Siada jakis przekaznik czy regulator? :evil:

Prosze o wasze opinie
AUDI A6 C6 2006
3.0 TDI QUATTRO

snakev3
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: snakev3 » 15 cze 2010, 11:19

mistrtzu te modele tak maja to jest czesty problem ja sie borykalem tez chwilke poprostu wez zdejmi lampe przeczysc wszystkie styki najlepiej jakims srodkiem ktory usunie osad na tych stykach (np zmywacz do paznokci) potem we wtyczce sprawdz a najlepiej scisni dla pewnosci wsowki zeby mocno ze soboa zwieraly i potem zmontuj wszystko do kupy i po klopocie i na bank mowie ci ze to jest to bo jak podlaczysz waga bedziesz mial komunikat ostrzegajacy ze masz spalona zarowke lub luzny przewod masy ...i na niego pierwsze zwracaj uwage
snakev3

Awatar użytkownika
pama
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Forum Tomasz
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 3.0 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Re: [A6 C6] Lampa przerywa

Post autor: pama » 15 cze 2010, 12:57

vipsan pisze:Witam

Ostatnio wlozylem do przodu postojowe led i mam blad ze spalone zarowki ale tak jedze moze to od tego? Siada jakis przekaznik czy regulator? :evil:

Prosze o wasze opinie
po pierwsze.. czy kupiles zwykle LEDy czy pod CAN-BUS.. bo z tego co widze.. kupiles LEDy (stad komunikac FIS).

Zmien po pierwzse na dedykowane pod System Sprawdzania Zarowek.. a potem bedziemy sie martwic o przerywajace lampy z tylu:))

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja