witam
Dwa dni temu zauważyłem iż mam dośc intensywny wyciek płynu chłodniczego. Próbowałem zlokalizowac w którym to miejscu i tylko udało mi się zauważyć że ścieka po przedniej stronie miski olejowej a dokładniej po środku miski. Czy nad miską olejową ale przed paskami jest jakiś wąż czy możliwe że to wyciek z pompy wodnej?
pozdrawiam
Arek
[A6 2.5TDI 98r] wyciek płynu chłodniczego
Panie Piotrze,
dziękuję za chęć udzielenia pomocy. Byłem dzisiaj u mechanika i akurat dziwnym przypadkiem wyciek sam z siebie ustał. rozumiem że to nie rozwiązuje tego problemu, ale wygląda na to że to niestety pompa wodna, co oczywiście wiąże z wymianą kompletnego rozrządu.
Mógłby mi Pan polecić rozrząd (pasek, rolki, pompa wodna) jakiejś w miarę dobrej i niedrogiej firmy?
mam jeszcze jedną prośbę, a mianowicie może Pan rzucić okiem na ten temat-
a6-25tdi-98r-zmiana-polozenia-ksenonow- ... htm#245581
ponieważ też jestem bezradny
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Arek
dziękuję za chęć udzielenia pomocy. Byłem dzisiaj u mechanika i akurat dziwnym przypadkiem wyciek sam z siebie ustał. rozumiem że to nie rozwiązuje tego problemu, ale wygląda na to że to niestety pompa wodna, co oczywiście wiąże z wymianą kompletnego rozrządu.
Mógłby mi Pan polecić rozrząd (pasek, rolki, pompa wodna) jakiejś w miarę dobrej i niedrogiej firmy?
mam jeszcze jedną prośbę, a mianowicie może Pan rzucić okiem na ten temat-
a6-25tdi-98r-zmiana-polozenia-ksenonow- ... htm#245581
ponieważ też jestem bezradny

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Arek