[a6 c5] który pin w liczniku jest odpowiedzialny za immo
- robsoft1
- Forum Audi A6 / A7
[a6 c5] który pin w liczniku jest odpowiedzialny za immo
witam. mam pytanie który pin albo który przewód w wiązce do licznika w a6 c5 jest odpowiedzialny za immobilizer ( z tego co wiem to immo jest w liczniku)
robsoft1, kolego stwierdzenie ze immo jest wliczniku znaczy poprostu tyle ze w liczniku jest rowniez zapisany immo.czyli ze bez licznika rowniez nie odpalisz auta.czylui ze zmieniajac zegar nie odpalisz auta.podja powod lub usterke ktora cie interesuje a wspolnie moze ci pomozemy...chyba nie ma opcji zeby z tej strony wylaczyc immo a napewno nie uzyskasz tego na ogolnym forum(idelana porada dla poczatkujacego lotra zlodzieja)
olo_gsm, masz racje beda chcieli wezma i nie ma 100 precent pewnosci,chyba ze klamka pod pacha bo jak nei wezma spod domu to wysadza na swiatlach.ale wydaje mi sie ze kazde zabezpieczenie niebanalne daje jakis procent wiecej szans.przynajmniej na jakichs lbow.
a tak zapytam te urzadzenia i sposoby ktore wlasnie opisales,nie da nic w tym wylaczenie pradu an licznik?jak napisales nowe ecu oki ale nadal nei ma pradu na licznik.no tak ale skoro nie jest wymagany immo juz z licznika to i reszta sie odpali?
a tak zapytam te urzadzenia i sposoby ktore wlasnie opisales,nie da nic w tym wylaczenie pradu an licznik?jak napisales nowe ecu oki ale nadal nei ma pradu na licznik.no tak ale skoro nie jest wymagany immo juz z licznika to i reszta sie odpali?
- bartek123438
- Forum Audi A6 / A7
Witam, Panowie moglibyście mi podesłać jak się pozbyć tego ustrojstwa czym jest immo? Mam duży problem zmieniłem motor w a6 z disla na benzynę i za cholerę nie mogę go odpalić auto odpala na dwie sekundy i gaśnie, po czym miga immo, klucze niby ok nie moge dać sobie rady bardzo proszę na priv albo meila bartek123438@buziaczek.pl o instrukcje. Auto stoi już 3 miesiące a ja już rozkładam ręce

- bartek123438
- Forum Audi A6 / A7