Jest to moje 2 autko, pierwszym była skoda felicja. Przesiadając się do tego KOSMOS

Owym autem jest audi A6 c4 z 96r silniczek 2.6 150 konny. Nie da się ukryć że od 1 wejrzenia się w nim zakochałem, chociaż było to niewłaściwe bo się za bardzo na nie napaliłem i trzeba było w nie włożyć trochę pieniędzy i mojej pracy żeby wyglądało jak teraz. Ale nie żałuję wyboru ani chwili...
Trochę jego danych:
-przebieg 160 tyś km ....
- trochę eletryki: 2 szybki, lusterka, automatyczna klimatyzacja
- 2 podusie
itd sam nie pamiętam wszystkiego
Oto co było w nim zrobione za mojej kadencji:
Zacząłem jak przystało na "nowe" auto od rozrządu
- później sprzęgło
- świece HGK
- musiałem kupić oponki na zime i lato bo kiepskie były i wyszło za same oponki ponad 3tyś zł
- malowanie maski i zderzaka przód gdyż była strasznie zbita kamieniami
- konserwacja podwozia i polerka nadwozia
- zmieniając koła wyszła ich niby bolączka pęknięty przewód hamulcowy... oczywiście wymiana
- wyświetlacz panelu klimatyzacji był spalony kupiłem 2 ale od A4 i poskładałem 2 w jeden i jest git do tej pory
- tapicerowanie tylniej kanapy bo była nadpalona ... niby jakiś jeb... grubas siadł i zwarły się klemy aku i zapaliła się ale na szczęście nic poważnego się nie stało tylko tylna kanapa ucierpiała
- szkło reflektora zostało wymienione na ORI helli... jadąc przez Przemyśl jakieś gówaniarze rzucili mi w auto kamieniem. Szczęście że tylko szkło reflektora a nie np szyba.
- filtry, płyny,olej
- 2x zbieżność przed kupnem i po nim
- 2x odgrzybianie i raz dobicie klimy
- ostatnio zrobiłem tylne głośniki bo zawieszenia się posypała niby nic ale pracy kosztuje trochę i ładnie grają chociaż nie ORI
- czyszczenie lamp
- kompletny remont zawieszenia robiony z ojcem.
Tyle z tego co pamiętam, myślę że jeszcze coś by się znalazło ale wystarczy :-P
A o to efekt końcowy...
Aluski 16 od Audi V8, na dobrą sprawę to dopiero ostatnio się dowiedziałem że są to właśnie felgi od tego auta

Jednostka napędowa

A teraz trochę środka:
To chyba było by na tyle :-P
Pozdrawiam Kuba