[A6 C5] Jaką niefabryczną Navi polecacie do naszych A6?
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
[A6 C5] Jaką niefabryczną Navi polecacie do naszych A6?
Witam. Jestem na kupnie navigacji do samochodu- oczywście nie oryginalnej ale jakieś znanej dobrej firmy. Nawigacja oprócz dobrej mapy musi mieć jeszcze możliwośc oglądania zdjec i filmów. Co byście mi polecili za w miarę rozsadne pieniądze?
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
proponuję mantę lub manto pochodne z "Biedronki" najtańsze i najlepsze do własnorecznego 'ulepszania" :mrgreen: . ÂŚciagamy z niej powłokę nadpisaną na win mobile i wgrywamy auto mapę - chyba najdokładniesza na polskę i dobra w europie. Koszt ok 200-400 zł w zalezności od modelu ( włacznie z kartami pamięci) trochę czasu na poszperanie w necie by znaleźć sofcik i instrukcję , trochę chęci i działa bardzo dobrze 

Blow 70RBT 7 cali divx i dużo innych pierdół ,filmy troche się przycinają ,ale tylko w jakiś dynamicznych akcjach i nie przeszkadza to w ogóle jak dla mnie w oglądaniu filmów ,a bałem się tego przed zakupem ,gdyż wiele osób na forach o tym pisało,że się tną i nie da się ogladać
tylko chyba nie da napisów się odpalić ale z lektorem lepiej
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=952096194

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=952096194
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
Adriano007, używam TomTom'a GO 750 Live, jestem z niego bardzo zadowolony, dostałem 6 miesięcy gratis funkcji LIVE ( jeżeli podróżujesz po za granicami Pl wtedy jest bardzo przydatne, jak na razie w PL ta funkcja nie działa ) możesz zobaczyć troszkę niższe modele które zmniejszą się w kwocie którą możesz przeznaczyć. Wielu moich znajomych używa TomTom'ów i są bardzo zadowoleni. Masz możliwość podłączenia go do netu i darmowej aktualizacji prowadzonej przez wszystkich użytkowników tej firmy.
Adriano007 pisze:Bardzo podoba się m ta Navi Blow 70RBT7. Fajne ma parmetry, ciekawe Menu a i cena przystępna. A czy do tej nawi wgrywaleś moze Automape czy jeździsz na tym co jest?
...mam Auto mape i jestem zadowolony ,powiem tak jak szukałem nawigacji do autka ,chciałem właśnie aby można było obejżeć jakiś filmik na divx'a ,można podłączyć odtwarzacz dvd czego nie póbowałem,ale myśle że śmiga tak samo dobrze jak wszystko

P.S
Widze ,że staniała w ogóle ta navi ,jak kupowałem swoja to dałem coś ok 800pln ,czyli teraz za takie pieniązki brałbym bez żadnego ale :D
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
...rozumiem Cię Adriano007
niby to dla nie jednego tylko 600pln ale jak już coś kupować to lepiej pzemyśleć zakup by póżniej nie zostać z niepotrzebnym bublem
sam zawsze najpierw muszę się przespać z tematem hehe czasem nawet kilkanaście nocy
zanim coś kupie,czytam opinie etc.i po przeczytaniu co niektórych w temacie Blow 70rbt wachałem się strasznie,ktoś pisał ,że filmy tną się tak,że w żaden sposób nie da się ogladać,ktoś co śmieszne dla mnie ,no chyba że spadła mu kilka razy na ziemie napisał,że obudowa po 3 dniach się rozleciała etc.ale,reasumując ja nie żałuje ,że ją kupiłem ,wręcz przeciwnie jestem zadowolony z tej navi.
Rozpisałem się jakbym je co najmniej produkował i sprzedawał hehehe pzdr
P.S
I jak się zdecydujesz na Blow'a mam nadzieje,że również będziesz zadowolony i że nie będe miał codziennie czkawki hehe :D

Rozpisałem się jakbym je co najmniej produkował i sprzedawał hehehe pzdr
P.S
I jak się zdecydujesz na Blow'a mam nadzieje,że również będziesz zadowolony i że nie będe miał codziennie czkawki hehe :D
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Osobiście korzystam z LARKa 50.1 WinCe 6.0 500Mhz np. taka http://allegro.pl/item970812736_nawigac ... as_iv.html
Nawigacja jest odblokowana, wgrałem najnowszą AutoMapę i jest super. Koszt nie duży, a sprawdza się rewelacyjnie. Owszem, może mocowanie nie jest tak solidne, bateria nie trzyma długo, jednak cena robi swoje. W dalszą trasę i tak trzeba się podłączyć do prądu, szczególnie, gdy posiada się duży ekran. Teraz planuję poprowadzić sobie kabelek na stałe aby był na podszybiu i nie zajmował miejsca zapalniczki.
Nawigacja jest odblokowana, wgrałem najnowszą AutoMapę i jest super. Koszt nie duży, a sprawdza się rewelacyjnie. Owszem, może mocowanie nie jest tak solidne, bateria nie trzyma długo, jednak cena robi swoje. W dalszą trasę i tak trzeba się podłączyć do prądu, szczególnie, gdy posiada się duży ekran. Teraz planuję poprowadzić sobie kabelek na stałe aby był na podszybiu i nie zajmował miejsca zapalniczki.
A6 C4 2.8 AAH quattro MT jest
A8 D2 2.8 AAH quattro MT sprzedane
S8 D2 FL - niestety sprzedane
A6 C5 Allroad 2,7 MT - projekt silnika RS4
A8 D2 2.8 AAH quattro MT sprzedane
S8 D2 FL - niestety sprzedane
A6 C5 Allroad 2,7 MT - projekt silnika RS4