Witam .. Mam taki Problem z Obrotami oczywiscie na Gazie , a mianowicie problem pokazuje sie jak hamuje to boroty ida do 2000 obr. a po chwili spadaja Jaki to moze byc problem
Pozwólcie koledzy że się przyłączę do tematu. Mam coś podobnego to znaczy np jeśli sobie cofam powolutki i wcisnę sprzęgło to obroty zatrzymują się na 2 000 i po chwili dopiero spadaja do 900.
fassi1 pisze:Może przylewa go gazem na cutoffie? Reduktor?
mogłbyś Kolego to rozwinąc? Czy masz na myśli ze redukto może byc zuzyty? Mam przejechana na nim 55 tys (sekwencja BRC).
U Ciebie jest sekwencja więc może być kilka przyczyn bo kolega ma na pewno IIgen.
Twoją instalację trzeba by podłączyć pod komputer i zobaczyć jak to tam wszystko jest zestrojone i jak tam odczyty z czujników.
rozumiem!
bo u mnie tak z tymi obrotami to sie nie dzieje zawsze tylko czasami tak sie zatrzymują! Niby byłem niedawno u gazownika i podpinał kompa to wyszlo ze czujnik od cisnienia ten na listwie padł no i wymienił go. Ale myślę, że to nie miało z tym związku!
Ale narazie nie bede sobie tym glowy zawracal to nie jest to aż taka usterka zeby pchac sie w dodatkowe koszty!
Pozdro!