Witam kupiłem sterownik centralnego zamka i mam 2 pytanie
1. gdzie się najlepiej wpiąć by mrugały kierunki z centralki wychodzi jeden kabelek na kierunki
2. gdzie jest moduł komfortu umiejscowiony i pod jaki kabel się tam wpiąć z centralki wychodzi ( - )
Moduł chyba mam bo gdy zamknę i przytrzymam kluczyk w prawo to szyby się dosuwają
[100 c4] Sterownik centralnego zamka
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Dokładnie tez bym prosił o numer nóżki albo kolor kabla albo jak do poszukać jak zmasuje go do karosieri to szby powinny się domknąć
a co do kierunków to mam wychodzi jeden kabel z centralki chodzi Ci o wiązkę która wychodzi od przełącznika zespolonego do pająka pod deską tam wychodza dwie wiązki w takim siatkowym oplocie o tą wiązkę Ci chodzi ?
a co do kierunków to mam wychodzi jeden kabel z centralki chodzi Ci o wiązkę która wychodzi od przełącznika zespolonego do pająka pod deską tam wychodza dwie wiązki w takim siatkowym oplocie o tą wiązkę Ci chodzi ?
Nie pamiętam która to nózka, ale łatwo znajdziejsz, przy domykaniu pojawia się tam masa więc tak to łatwo znajdziesz.
Chodzi mi wiązkę która jest pod tylny siedzeniem ona leci chyba do tylnych kierunkowskazów, w każdym razie w 100 C4 to są chyba tylko 2 kabelki u Ciebie więc nie powinieneś mieć problemów z ich znalezieniem. Włączasz kierunkowskaz i patrzysz czy plus sie pojawia migający.
Chodzi mi wiązkę która jest pod tylny siedzeniem ona leci chyba do tylnych kierunkowskazów, w każdym razie w 100 C4 to są chyba tylko 2 kabelki u Ciebie więc nie powinieneś mieć problemów z ich znalezieniem. Włączasz kierunkowskaz i patrzysz czy plus sie pojawia migający.
-
- Forum Audi A6 / A7
a faktycznie zapomniałem że masz jeden, to musisz na awaryjne wejść, podpnij się pod włącznik awaryjnych w takim razieGregor1890 pisze:aha dzięki ide szukać tego domykania szyb
a gdy u mnie wychodzi jeden kabelek od kierunków to raczej nie połącze lewych kierunków i prawych bo przy skręcie będą siecić mi sie dwie strony chyba zeby się połączyć do awaryjnych
-
- Forum Audi A6 / A7
Prościej będzie pod włącznik awaryjnych się podpiąc, tutaj poszukaj sobie schematów będzie łatwiej: http://www.autolib.diakom.ru/CAR/Audi/