censored, opilki metalu wskazuja raczej na niewlasciwe zuzywanie sie pompy wiesz,z tego co pamietam to chodzi dokladnie o przycierajacy sie wirnik pompy lub wyrobione luzy na lozysku.A czy plyn przy wymianie go na nowy jest normalnej barwy czy moze jest czarny?
Doc,jesli mechanik tak mowi to znak ze to nie mechanik tylko jakis zwykly ,,leb,,i nalezy jak najszybciej uciekac nigdy niezlecac takim ludziom zadnych nawet najmiejszych napraw w aucie jezeli niechcesz sie niemilo zdziwic po odbiorze swojej niunki wiem conieco o takich,,fachowcach,,niestety przekonalem sie na wlasnym aucie.Proponuje znalezc jakiegos sprawdzonego,zetelnego i odpowiedzialnego znawce tematu i skonsultowac z nim co jest grane,ale ja obstawiam wlasnie te zaworki.
niezapomnij wkleic tu rozwiazanie tego problemu ok
[ Dodano: 2010-03-11, 00:45 ]
censored,mam prosbe jakis czs temu stworzylas na forum instrukcje obslugi do a6 c5 awant w 5 osobnych czesciach( swietna robota)nawiasem mowiac,zciagnelem 3 czesci jednak ostatnie dwie nie sa juz dostepne pod tymi linkami wiec pytanie.Czy masz moze u siebie na kompie te 2 ostatnie czesci lub czy mozesz wskazac jakas inna droge do tych plikow?? Zgory dzieki