Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[warsztat] Polecam bardzo Auto Serwis w Dobromierzu

ODPOWIEDZ
SZCZECINIANIN1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[warsztat] Polecam bardzo Auto Serwis w Dobromierzu

Post autor: SZCZECINIANIN1 » 11 lut 2010, 19:31

Mieszkam w Szkocji i miałem problem z wibracjami nadwozia. Zadzwoniłem do pana Leszka i fachowo doradził mi co mam zrobić aby wyeliminować ta wadę. Powiedział krok po kroku co sprawdzić i okazało się ze to kolo 2 masowe. Bylem u kilku mechaników tutaj w Szkocji i żaden nie powiedział na 100% ze to dwumas. Bardzo polecam tego pana i jak się zjawie w Polsce to zawiozę mu butelkę tego co jest dobre w Szkocji. <piwo> Podpowiem ze to zaczyna się na literę W.... :lol:
Zapomniałem podać numer do fachowca 0602625014

Pozdrawiam Tomek
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 18:50 przez SZCZECINIANIN1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
remczar
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: remczar » 12 lut 2010, 14:17

bylem u kolesia kilka razy i powiem, ze na rzeczy sie zna, ale straszny z niego filozof i bardzo ciezko sie z typem gada...no i ceny ma lekko podchodzace pod serwis, ale poza tym to wiedze kols ma.

SZCZECINIANIN1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: SZCZECINIANIN1 » 12 lut 2010, 18:54

Ma wiedzę ale na temat cen to nie mam pojęcia bo to była porada telefoniczna na odległość. Facet jest konkretny w tym co robi i nie kreci bawełny tylko odrazy do problemu. Mozę się to nie podobać, ale nie będziesz musiał płacić za zbędne naprawiane rzeczy jak to niektórzy mechanicy robią.

Pozdrawiam Tomek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja