Prosze uzywac tagów
[a6 c5] nawiew na nogi
[a6 c5] nawiew na nogi
witam ,juz mnie trafia z tymi usterkami,ale do rzeczy,brak nawiewu na nogi,wieje tylko na maxymalnych obrotach dzieki za sugestie ,odpowiedzi 
Prosze uzywac tagów
Prosze uzywac tagów
Ostatnio zmieniony 24 cze 2008, 17:35 przez lysy65, łącznie zmieniany 1 raz.
-
macieja910
-
macieja910
-
macieja910
- Levuss
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Spróbuj zdiagnozować błędy na clmatronicku
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... limatronik
Myślę, że on Ci prawdę powie :-P
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... limatronik
Myślę, że on Ci prawdę powie :-P
Termostat--120zł
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
-
audicar
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: audicar
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 ALG 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Witam,
Podpinam się pod ten temat, ponieważ forum nie pozwala mi założyć nowego. Posiadam A6 C5 po lifcie z klimatronikiem. Problem jest taki, że przy wyłączonej klimatyzacji (ECON) w trybie auto z nawiewów na nogi leci wyraźnie cieplejsze powietrze niż z innych nawiewów. W ciepłe dni daje to efekt wyraźnie wyczuwalnego ogrzewania od dołu. Po włączeniu klimatyzacji lub wyłączeniu trybu auto i ręcznemu skierowaniu nawiewów na nogi (bez klimatyzacji) problem ustaje. Na VAGu błędów brak. Reset klimatyzacji przez VAG wykonywany był klika razy. Na ten moment reset nie pomaga. Będę wdzięczny za sugestie.
Podpinam się pod ten temat, ponieważ forum nie pozwala mi założyć nowego. Posiadam A6 C5 po lifcie z klimatronikiem. Problem jest taki, że przy wyłączonej klimatyzacji (ECON) w trybie auto z nawiewów na nogi leci wyraźnie cieplejsze powietrze niż z innych nawiewów. W ciepłe dni daje to efekt wyraźnie wyczuwalnego ogrzewania od dołu. Po włączeniu klimatyzacji lub wyłączeniu trybu auto i ręcznemu skierowaniu nawiewów na nogi (bez klimatyzacji) problem ustaje. Na VAGu błędów brak. Reset klimatyzacji przez VAG wykonywany był klika razy. Na ten moment reset nie pomaga. Będę wdzięczny za sugestie.