Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Moja A6 C5 1.9 TDi 110KM :)

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
Siwy87GNIEZNO
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Moja A6 C5 1.9 TDi 110KM :)

Post autor: Siwy87GNIEZNO » 31 sty 2010, 17:43

Witam, chciałbym napisać kilka słów o mojej AUDI A6 C5 1.9 TDi 110KM. Od pewnego czasu polowałem na takie autko, po audi 80 b4, 80 CABRIO, a4 b5 avant przyszła pora na A6 C5 :)

rok produkcji: 1999
silnik: 1.9 TDi 81kW/110KM (AFN)
rodzaj paliwa: diesel
nadwozie: limuzyna
rodzaj skrzyni: manualna
kraj pochodzenia: Holandia
kolor: morski metallic (jasno zielono-niebieskawy)
kwota zakupu: 16.700 zł do opłat (myślę że to dość dobra cena) :-D

Wyposażenie:
# wspomaganie kierownicy
# centralny zamek+pilot (2 kluczyki scyzoryki)
# immobiliser
# ABS
# KLIMATRONIC
# 4x elektryczne szyby
# elektryczne lusterka
# elektryczna regulacja świateł
# elektrycznie regulowana wysokość foteli przednich
# elektryczny szyberdach
# 4x AIRBAG
# 2x podłokietnik
# hak
# oryginalne alufelgi 15'
# halogeny przeciwmgielne
# komputer pokładowy MFA
# tempomat
# regulacja wysokości kierownicy

Auto sprowadzone na kołach z Holandii, bezwypadkowe, zadbane wnętrze, do poprawki lakierniczej 3 elementy ponieważ są porysowane (lepiej malować samemu niż kupić pomalowane i nie wiedzieć co było przedtem!!! ), technicznie auto wzorowe, silnik również pracuje perfekcyjnie.

Plany:
# wymiana rozrządu, oleje,filtry,paski, pompa wody,płyn chłodniczy,świece żarowe itd.
# pomalować co trzeba
# założyć opony zimowe
# pranie wnętrza
# zakup alusów na lato 18" S-LINE look AUDI S8 :)
# lekko przyciemnić szyby
# założyć XENON 6000K

Fotki dołączę niebawem...
Pozdrawiam :)

dawidek5
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: dawidek5 » 01 lut 2010, 11:22

Nie wiem jak to autko wygląda ale cena dobra:)

Awatar użytkownika
siemasz007
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: siemasz007 » 02 lut 2010, 11:10

Cena rewelacyjna ;-) Gdzie dopadłeś taką okazje ? Sam szukałes czy skorzystałes z usług z magików-handlarzy (chyba, ze sam nim jestes :-P ?). Jak najpredzej wrzuć fotki ;-)
Moja mała psychopatka :D

Siwy87GNIEZNO
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Siwy87GNIEZNO » 02 lut 2010, 22:44

Powiem wam tak Koledzy... szukałem dłuuuugo A6 sedana w dobrej cenie (wiadomo trzeba podłubać przy niej trochę,ale tragedii nie ma) :) a ja na codzień... pracuje w komisie w Gnieźnie... :] zdjęcia zrobię jeszcze w tym tygodniu,jak zarejestruje ją, tymczasem jest u kolegi mechanika wymieniam kompletny rozrząd, wszystkie filtry, olej,pasek alternatora, pompę wody, świece żarowe, płyn w chłodnicy, wahacz dolny -jeden tylko na szczęście :) kilka poprawek np. nie wyjeżdża schowek na pulpicie, szyba jedna nie jeździ itd. Malowanko zostawiam na wiosnę :) przez 2 dni zainwestowałem już prawie 2 tyś. to boli ale ... WARTO :)

komandor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: komandor » 05 lut 2010, 14:39

Siwy ... bez obrazy .. Ale Gniezno uwazane jest za zaglebie "cudownych " aut :D
Styl, szyk, smak i elegancja - AUDI

wiesiek-02
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiesiek-02 » 05 lut 2010, 15:27

Podlicz wszystko i napisz ile cię wyszła z opłatami i naprawą bo cena jest dobra !!!
w.j.

Siwy87GNIEZNO
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Siwy87GNIEZNO » 05 lut 2010, 21:39

komandor pisze:Siwy ... bez obrazy .. Ale Gniezno uwazane jest za zaglebie "cudownych " aut :D
bez komentarza... w Gnieźnie jest ok. 70 komisów z autami wszelakimi i nie uważam, żeby wszystkie były rozbite czy kradzione itd. nie wiem co miałeś na myśli, ale codziennie jednak wyjeżdża jakieś auto z komisu z Gniezna... :) a odnośnie aut które są zrobione po wypadku i sprzedawane lub malowane to praktycznie w całej Polsce tak jest bo jednak te auta przyjeżdżają do kraju na przebiegi, do malowania lub po wypadku większym lub mniejszym,a nie na piękne oczy... :mrgreen: kupisz auto do opłat na tzw. rowie u rolnika, a później szukaj wiatru w polu jak auto jest bez prawa do rejestracji... widziałem nie jedno auto, nie jedno sprzedałem i kilka swoich miałem w życiu i uważam,że jeśli ktoś ma odrobinę pojęcia to nie kupuje auta z powodu książki serwisowej lub małego przebiegu... a tak a propo moja A6 nie jest z Gniezna ;-) mam w koło dużo znajomych handlarzy,ale jednak zawsze kupie dla siebie auto gdzieś indziej bo zawsze szukam jakiegoś tematu co nikt nie ma akurat i ciężko kupić. POZDRAWIAM.

[ Dodano: 2010-02-05, 21:47 ]
wiesiek-02 pisze:Podlicz wszystko i napisz ile cię wyszła z opłatami i naprawą bo cena jest dobra !!!
Podliczyłem kolego wszystko i wynik jest i tak dość duży ale to min. moja wina bo dużo sobie wymyśliłem odnośnie wymian... :) tak to jest jak ze starego auta chce sie zrobić nowy hehe

Po opłatach z rejestracją i ubezpieczeniem, wszystkich wymianach tj. rozrząd kompletny,oleje+wszystkie filtry,świece żarowe,pompa wody,płyn w chłodnicy,pasek alternatora,wahacz dolny lewy+zbieżność,opony zimowe używki,naprawa el.szyby,wymiana hydropopychaczy. Malowanie kilku elementów+polerka i myjnia, kupno felg 17" lub 18" z oponami letnimi (myśle jeszcze jaki rozmiar...) Wyniesie 23.500zł i tak wyszło dość dużo ale wiem,że bede miał na tzw. LALE wszystko zrobione :) ale w sumie jakbym dał z 20 tyś 21 do opłat to wyszło by o wiele więcej, a tutaj mam fajną opcje wyposażenia :) Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja