Czy jest jakaś różnica w mocowaniu lamp przed liftem a po.
O co mi chodzi: Mam urwane zaczepy (wszystkie 3 - czyli 2 górne i chyba jest jeszcze jeden na dole) od lewej lampy. Chciałbym zrobić podmiankę, bo bez sensu kupować mi nową skoro reszta jest ok, a z tego co widzę na allegro głownie chodzą te z przed liftu i to w dodatku są tańsze.
Najchętniej kupiłbym sam ten tylni plastik - może ktoś z was posiada uszkodzoną taką lampę ze sprawnymi zaczepami?
Aha posiadam ksenony.
PS: Takie pytanie jeszcze odnośnie lamp. Były wypuszczane modele C5 z ksenonami ale bez spryskiwaczy? (ja tak mam i zastanawiam się czy są one oryginalne)
[A6 C5] Lampy przednie (przed liftem i po)
-
- Forum Audi A6 / A7
regulacja lamp to powinna byc ale chodzi tu o samopoziom.jesli to był ori xenon to na pewno powinny być spryskiwacze reflektorów,chyba ze ktos dolozył jakiegos hidaSplawik pisze:Masz regulacje zasięgu reflektorów w kabinie?PS: Takie pytanie jeszcze odnośnie lamp. Były wypuszczane modele C5 z ksenonami ale bez spryskiwaczy? (ja tak mam i zastanawiam się czy są one oryginalne)

tak (pokrętło obok włącznika świateł)Splawik pisze:Masz regulacje zasięgu reflektorów w kabinie?
W jednym górnym brakuje części elementu więc chyba nie da się skleić. Nie wiem jak sytuacja wygląda z dolnym.robert229 pisze:Mocowanie jest chyba takie same ale i tak przed lift Ci nie podejdzie,jest inny kształt całej lampy
Jeżeli masz pourywane zaczepy ja bym to próbował skleić,