Czy moglby mi ktos napisac pare informacji o tym autku opierajac sie na wlepie z ksiazki serwisowej?
http://img203.imageshack.us/i/20100129268.jpg/
Bylbym bardzo wdzieczny.. chodzi mi o rocznik, inne dane, wyposazenie..
czy jest to wersja poliftowa czy nie.. itp
[A6 C5] Wlepa..
-
- Forum Audi A6 / A7
był temat z kodami wyposażenia albo wpisz sobie tutaj http://www.audiklub.org/wyposazenie.html
Hmm a ja jak odczytywalem to wycszlo ze rok modelowy jest 2002 :-?
Bo w VINie wychodzi ze 2002 a tam nizej jest cos napisane ze 06/01 i to tez jest mylace.
Moze ktos jescze sie wypowiedziec jak to jest?
Bo w VINie wychodzi ze 2002 a tam nizej jest cos napisane ze 06/01 i to tez jest mylace.
Moze ktos jescze sie wypowiedziec jak to jest?
Ostatnio zmieniony 29 sty 2010, 19:33 przez pacos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Pacos, 10-ta cyfra VIN-u określa rocznik modelowy. Samochody z rocznika modelowego mogą być nawet pół roku wcześniej niż wypada to z rocznika kalendarzowego.pacos pisze:Hmm a ja jak odczytywalem to wycszlo ze rok modelowy jest 2002 :-?
U ciebie jest to model 2002r.
06/01 - to czerwiec 2001 - data "wyjścia" samochodu z fabryki. Dla mnie zastanawiająca jest data "07-02-03", którą widać po prawej stronie wlepki. Jest to "data dostawy (doręczenia)". Więc samochód wyprodukowano w czerwcu 2001, a sprzedał się w lutym 2003? Może to był samochód "salonowy"?
Ja mam samochód z 2004r (praktycznie z końca produkcji) i mam czarne relingi. Chromowane były pewnie za dopłatą.pacos pisze:to jeszcze mam takie pytanie, mozliwe zeby czarne audi po liftingu mialo CZARNE relingi?
Kogel-mogel FB 
Fora to jest biwak.

Fora to jest biwak.

Wlasnie dziwi mnie to ze niektore maja czarne bo wyczytalem na forum ze poliftowe maja byc srebrne, ale mozliwe ze trzeba bylo doplacac.
tak ta data 07-02-03 to data chyba sprzedazy i rejestracji wiec "troche czekal" na klienta.
A co do tego rocznika modelowego to jest 02 a wyprodukowany w 06.01 czyli teoretycznie przed liftem..ehh dziwne :-P
tak ta data 07-02-03 to data chyba sprzedazy i rejestracji wiec "troche czekal" na klienta.
A co do tego rocznika modelowego to jest 02 a wyprodukowany w 06.01 czyli teoretycznie przed liftem..ehh dziwne :-P