[Audi A6 C5 Avant] Regeneracja ksenonów - okolice Wrocławia
[Audi A6 C5 Avant] Regeneracja ksenonów - okolice Wrocławia
Witam, czy ktoś ma może namiary na firmę z okolic Wrocławia oferującą kompleksową regenerację ksenonów (demontaż, regeneracja, montaż)? Po małej stłuczce wymienili mi prawy reflektor na oryginalny, nowy i teraz jest spora różnica optyczna (jakość oświetlenia drogi podobna). Znam firmy z Wielkopolski www.regeneracja-hc.com i i-car. Dzięki za info! Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Smotek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
A co ty chcesz regenerować bo za bardzo nie rozumiem. Chodzi ci o klosze, odbłyśniki czy soczewki bo chyba nie o żarnik czy przetwornicę xenon??? Tu masz o regeneracji i odnowie lamp jeśli o to ci chodzi
a6-c5-odnowa-lamp-przednich-vt8134.htm

zamiast krwi benzyna, zamiast serca turbina:-)
Chodzi o kompleksową regenerację - tzn. polerowanie z zewnątrz, regeneracja odbłyśnika (jeżeli potrzebna), odkurzanie soczewek. Zależy mi na firmie która wymontuje reflektor i zamontuje. Nie mam czasu ani warunków aby bawić się w rozbieranie, rozklejanie, sklejanie etc. Ktoś może ma jakieś firmy do polecenia w promieniu 50 km od Wrocławia.
- Zagór
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Stare ale muszę odkopać, chcę wysłać swoje lampy do http://regeneracja-hc.com/ i chciałem zapytać może ktoś korzystał, i jakie wrażenia?