Przedstawiam Wam moja Audice A6 C4
Przedstawiam Wam moja Audice A6 C4
Chcialbym Wam przedstawic moja Audiczke A6 C4 95r. 2,5 TDI AEL Avant w automacie. To jest moje pierwsze wlasne, osobiste i prywatne autko  :mrgreen:  
Wyposazenie (to co pamietam to napisze) :
ABS, Wspomaganie kierownicy, 2xAirbag, klimatyzacja, elektryczne lusterka, 4x elektryczne szyby, kierownica regulowana w 2 plaszczyznach, fotele przednie regulowane mam nadzieje ze wymienilem to co najwazniejsze i nic niepominelem:)
Posiadam to autko od okolo miesiaca i jestem baaardzo z niego zadowolony.
A teraz zdjecia:
W takim stanie kupilem ja:
A tak wyglada po myjce :
[ Dodano: 2008-06-20, 19:07 ]
Kolejne fotki :

Wyposazenie (to co pamietam to napisze) :
ABS, Wspomaganie kierownicy, 2xAirbag, klimatyzacja, elektryczne lusterka, 4x elektryczne szyby, kierownica regulowana w 2 plaszczyznach, fotele przednie regulowane mam nadzieje ze wymienilem to co najwazniejsze i nic niepominelem:)
Posiadam to autko od okolo miesiaca i jestem baaardzo z niego zadowolony.
A teraz zdjecia:
W takim stanie kupilem ja:
A tak wyglada po myjce :
[ Dodano: 2008-06-20, 19:07 ]
Kolejne fotki :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Fajnie ze Wam tez sie podoba  

Mozecie mi polecic jakis dobry olej silnikowy mineralny jak bylem u mechanika to on mi powiedzial ze od reki ma Mobila, ale jakiego to nieiwem. ja myslalem nad Castrolem jakims. co o tym myslicie ?
 jak bylem u mechanika to on mi powiedzial ze od reki ma Mobila, ale jakiego to nieiwem. ja myslalem nad Castrolem jakims. co o tym myslicie ? 
A co do olejow to jest jakis wybor olejow do skrzyni jak tak to jaki jest najlepszy do mojej
 jak tak to jaki jest najlepszy do mojej 

Tez tak mysle.jak na twe pierwsze auto to bomba inni zaczynali od fiatow i polonezow ....
Mozecie mi polecic jakis dobry olej silnikowy mineralny
 jak bylem u mechanika to on mi powiedzial ze od reki ma Mobila, ale jakiego to nieiwem. ja myslalem nad Castrolem jakims. co o tym myslicie ?
 jak bylem u mechanika to on mi powiedzial ze od reki ma Mobila, ale jakiego to nieiwem. ja myslalem nad Castrolem jakims. co o tym myslicie ? A co do olejow to jest jakis wybor olejow do skrzyni
- 

mikita2003
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual