Witam wszystkich przekopalem troszke forum z alarmami fabrycznymi i nic nie znalazłem na przypadłość jaka jest u mnie:(Mianowicie alarm fabryczny na pewno jest bo kluczyki na pilocie są i funkcją domyk.szyb i otwierania bagaznika.Chyba sie nie uzbraja bo jak maskę zostawie otwartą a pozniej podniose po zamknięciu to zero efektu,w srodku siedząc po zamknięciu też nic,szyby zostawie otwarte by wlozyć ręke do środka i wykonac ruch-poprostu kompletna cisza.Czy mruknięcie awaryjnych swiateł przy zamnknięciu nie świadczy o tym ze jednak alarm jest tylko nie uzbraja się??Tylko Vag mnie czeka i programowanie czy jest jakas inna mozliwość uruchomienia???
Pozdrawiam
[A6C5] problem z alarmem fabrycznym
- Paulofm
- Forum Audi A6 / A7
[A6C5] problem z alarmem fabrycznym
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 12:17 przez Paulofm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Podłącze się do tematu. Mój problem polega na tym że jak zamykam samochód z pilota wtedy alarm na chwile wyje,przestaje uzbraja i auto się zamyka.Podczas otwierania już nie wyje.Dodam tez, że najpierw działały mi 2 piloty, a teraz tylko jeden i z bardzo bliska.Czy może być to powiązane z zamkiem drzwi przednich od pasażera ?Brak reakcji na fisie i brak oświetlenia z prawej strony.Ktoś ma jakiś pomysł 

-
- Forum Audi A6 / A7
Re: [A6C5] problem z alarmem fabrycznym
1. Może głupie, ale czy dajesz mu ok. 1 minuty na uzbrojenie zanim zaczynasz "testy"? Ja kiedyś jeździłem do serwisu z Fiatem Brava na gwarancji "bo mi alarm nie wył" :mrgreen:Paulofm pisze:Witam wszystkich przekopalem troszke forum z alarmami fabrycznymi i nic nie znalazłem na przypadłość jaka jest u mnie:(Mianowicie alarm fabryczny na pewno jest bo kluczyki na pilocie są i funkcją domyk.szyb i otwierania bagaznika.Chyba sie nie uzbraja bo jak maskę zostawie otwartą a pozniej podniose po zamknięciu to zero efektu,w srodku siedząc po zamknięciu też nic,szyby zostawie otwarte by wlozyć ręke do środka i wykonac ruch-poprostu kompletna cisza.Czy mruknięcie awaryjnych swiateł przy zamnknięciu nie świadczy o tym ze jednak alarm jest tylko nie uzbraja się??Tylko Vag mnie czeka i programowanie czy jest jakas inna mozliwość uruchomienia???
Pozdrawiam
2. Masz na drzwiach migające diody?
Było:
2008 - 2019 C5 Quattro AKE 2002
Jest:
2019 - C7 Quattro CNHA 2016
2008 - 2019 C5 Quattro AKE 2002
Jest:
2019 - C7 Quattro CNHA 2016