Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] ,ABS padł

Elektryka
ODPOWIEDZ
KAMELEONV
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] ,ABS padł

Post autor: KAMELEONV » 24 lis 2009, 20:36

Panowie czy sterownik ABS idzie naprawic?od jakiego czasu miga mi kontrolka od ABS podłaczyłem vaga ale nie mozna sie połaczyc na wszelki wypadek pojechałem do mechanika na kompa i to samo nie mozna sie połaczyc,czy macie jakies namiary na fachmena co naprawia takie sterowniki? i ile jest roboty zeby taki sterownik abs wyciagnac bo niestety nie jestem w Polsce i bym musial to wyciagnac wysłac do Polski,z góry dzieki za info.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2009, 22:26 przez KAMELEONV, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
goly191
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: A6 Forum
Rocznik: 2000
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.4 165KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: goly191 » 25 lis 2009, 08:53

KAMELEONV pisze:nie mozna sie połaczyc,czy macie jakies namiary na fachmena co naprawia takie sterowniki? i ile jest roboty zeby taki sterownik abs wyciagnac bo niestety nie jestem w Polsce i bym musial to wyciagnac wysłac do Polski
można było sczytać błędy na silniku, tam były pewnie zapisane te z ABSu
naprawa na alledrogo się ogłaszają ok 250zł
wyciągasz, wysyłasz, jeździsz bez ABSu
chyba że sam znasz się na lutowaniu, bo to nic innego jak zimne luty, czytałem że to prosta sprawa jest z tą naprawą

KAMELEONV
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: KAMELEONV » 25 lis 2009, 10:50

goly191 pisze:
KAMELEONV pisze:nie mozna sie połaczyc,czy macie jakies namiary na fachmena co naprawia takie sterowniki? i ile jest roboty zeby taki sterownik abs wyciagnac bo niestety nie jestem w Polsce i bym musial to wyciagnac wysłac do Polski
można było sczytać błędy na silniku, tam były pewnie zapisane te z ABSu
naprawa na alledrogo się ogłaszają ok 250zł
wyciągasz, wysyłasz, jeździsz bez ABSu
chyba że sam znasz się na lutowaniu, bo to nic innego jak zimne luty, czytałem że to prosta sprawa jest z tą naprawą

Jak sie łaczyłem z silnikiem to miałem błedy inne ale juz sa wyeliminowane ale tez był bład czujnika hamulca tego po pedałem ale stop sie swieci takze czujnik jest ok,to znaaczy ze ten czujnik tez moze sygnalizowac usterke abs?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja