poszukuje silnik do A6 rocznik 99 i mam dylemat, ponieważ nie za bardzo się znam na tych kodach i wyczytałem gdzieś że ten kod APR pasuje także AQD czy to prawda ? i jakie to ma znaczenie? Może ma ktoś taki silnik do sprzedania albo może wie gdzie mogę kupić, bo na allegro nie ma
[2.8 V6 193KM APR] szukam silnika
-
- Forum Audi A6 / A7
[2.8 V6 193KM APR] szukam silnika
[A6 2.8 V6 (193KM) APR]
poszukuje silnik do A6 rocznik 99 i mam dylemat, ponieważ nie za bardzo się znam na tych kodach i wyczytałem gdzieś że ten kod APR pasuje także AQD czy to prawda ? i jakie to ma znaczenie? Może ma ktoś taki silnik do sprzedania albo może wie gdzie mogę kupić, bo na allegro nie ma
Ostatnio zmieniony 08 gru 2009, 14:59 przez slawkovictoria, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Ogolnie na allegro sa silniki ale glownie o oznaczeniu ACK tak jak ten http://allegro.pl/item797131521_silnik_ ... 93_km.html
Niestety nie mam pojecia czy bedzie on pasowal do twojego auta :-?
Ale mysle ze ktos bardziej obeznany da ci odpowiedz Pozdro
Niestety nie mam pojecia czy bedzie on pasowal do twojego auta :-?
Ale mysle ze ktos bardziej obeznany da ci odpowiedz Pozdro
-
- Forum Audi A6 / A7
Ponoć ten kod to jakaś mała różnica w podłączeniu kości do komputera , a czy nie można poprostu zmienić kość albo przeprogramować komputer czy coś w tym stylu , już ponad miesiąc jestem bez auta i miałem jeden silnik ale po załoeżoniu okazało się że jest do kitu i musiałem zwrócić, teraz poszukuje innego i mam problem bo nie moge nic znaleźć