[2.5TDI V6 (180KM) allroad] wymiana lamp na ksenony
[2.5TDI V6 (180KM) allroad] wymiana lamp na ksenony
Witam ....właśnie zostałem właścicielem ślicznego all... i już znalazłem sobie nowe zajęcie...postanowiłem wymienić lampy na ksenonowe które zakupiłem tanio przez internet. I tu zaczynają się schody....lampy dzisiaj przyszły ale w jednej lampie mocowania reflektora są zerwane.......i teraz moje pytanie czy ktoś wie czy da się zdjąć klosz i wyjąć reflektora ze środka? i czy podłączenie tych lamp jest na zasadzie wyjmij wtyczkę i podłącz? czy o czymś powinienem wiedzieć przed wymianą. pozdrawiam :-D
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk.
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
zrób zdjęcia i pokaż jak to wygląda , to są ori xenony z przetwornicami ? czy home made in china ?
LED A6 C6 post952248.html#p952248
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
malutki69, kolego jak masz szczęście to będzie ok
Nie chcę cię straszyć ale ksenony to nie jest plug and play
Powienieneś tu trochę poczytać przed zakupem i czy np.będzie ci działało poziomowanie itd
:roll:
Klosz da się zdjąć tylko trzeba dobrze to wszytsko podgrzać i potem ładnie wkleić na dobry klej
Uchwyty można dokupić w serwisie nawet.Są takie małe sprytne zestawy naprawcze.Nie mam pewności czy do A6 tez ale do A3 są napewno bo kupowałem.

Nie chcę cię straszyć ale ksenony to nie jest plug and play

Powienieneś tu trochę poczytać przed zakupem i czy np.będzie ci działało poziomowanie itd
:roll:
Klosz da się zdjąć tylko trzeba dobrze to wszytsko podgrzać i potem ładnie wkleić na dobry klej

Uchwyty można dokupić w serwisie nawet.Są takie małe sprytne zestawy naprawcze.Nie mam pewności czy do A6 tez ale do A3 są napewno bo kupowałem.