Chciałbym powiedzieć, że jestem szczęśliwym posiadaczem szarej A6, ale tyle tego szczęścia, że głowa boli

Jednak do sedna. Być może wśród Was znajdą się osoby, które z doświadczenia i życzliwości będą chciały podzielić się przemyśleniami co mogę samemu zrobić, aby naprawić kilka rzeczy w swoim autku.
1. AirBag - świeci się czerwona lampka. Po podłączeniu VAG'a pokazuje błąd:
Address 15 -------------------------------------------------------
Controller: 4B0 959 655 G
Component: Airbag Front+Seite 2001
Coding: 00206
Shop #: WSC 48003
1 Fault Found:
00588 - Airbag Igniter: Driver Side (N95)
32-00 - Resistance too High
2. Xenon lewy przestał świecić. Nie jest to wina żarówki.(zmieniłem, bez efektu).
Czasami Xenon się odpali (głównie, gdy na dworze rano było zimno), czasami nie. Wydaje mi się, że dodatkowo Xenony nie poziomują się samoczynnie

3. Centralny zamek - z vagiem i bez VAG'a nie idzie programowanie kluczyków.
Tzn- odczytuje Vag'iem z centralnego zamka [35] jeśli dobrze pamiętam, a następnie Adaptację [10] - niestety 01 nie mógł odczytać, ale przy 21 ok - były wartości 00 - zmieniłem na 01 i dałem Save - niby przyjął, ale nie - jednak ciągle było 0, więc ręce mi opadły.
4. Zmieniarka. Działa, tzn. odtwarza płyty, jednak nie mogę zmienić kolejności utworu, jak i kolejności samej płyty. Jeśli już odtwarzam muzykę to bez możliwości jakiejkolwiek ingerencji co i kiedy z płyty jest odtwarzane