ja radze wydac te sto pare zlotych wiecej i kupic cos lepszego. w mojej ex sklasie na poczatek kupilem wlanie tanie badziewie i co miesiac cos sie przepalalo, albo zarnik albo przetwornica. oddalem to i doplacilem chyba 150zl- od tego czasu niemialem zadnych problemow. do audi dokupilem same zarniki a przetwornice zostawiam od starszego zestawu i powinno byc wsio ok
MISIEK_A6 masz na myśli chyba ten 2 link? zestaw od użytkownika dis3 z Wrocka? ten gościu z 1 linku jest z Warszawy no i ma trochę tańszy zestaw. Można było by się zgadać tylko mam drugą zmianę za bardzo nie mam jak. Ale ok, dzisiaj zamawiam sprawdzony zestaw z Wrocka, censored też go polecał :mrgreen: pozdro!
nie wiem jak jest w C5 bo w C4 sa straszne zakłócenia, zapytaj się o możliwość zwrotu jak będą zakłócenia ew. rozglądaj się o hidy III generacji slimy te podobno już nie zakłócając ani radia ani CB
syper zamówiłem już polecany zestaw z Wrocka, zobaczymy co będzie się działo po założeniu :-P mam nadzieję, że nie wywaliłem kasy w błoto :roll: bajooooo...
MISIEK_A6 zestaw wczoraj przyszedł do mnie. Dzisiaj je zamontowałem i świecą naprawdę zajefajnie :mrgreen: (poczekam jeszcze na efekt w nocy), tylko jest mały problem mianowicie mam zakłócenia na radiu (chorus) nie sprawdzałem jeszcze na CB ale pewnie też będą pozostaje mi tylko odwiedzić jakiegoś dobrego elektromechanika
MISIEK_A6, to które HID-Y polecasz , te z 1 czy 2 linku, mam zamiar coś takiego kupić i potrzebuje opinii kogoś kto takowe posiada Luker, jak możesz to wklej jakąś fotke jak to u ciebie świeci po wymiance, ok?
buchy ja też mam HID-y z 2 linku, zakupiłem je od gościa z Wrocka i naprawdę jestem zadowolony miałem zakłócenia na początku ale jakoś się rozeszło i jest już ok, czasami ale to rzadko zaszumi na chwile i jest już gitara. Na CB oczywiście też nie mam zakłóceń, fotki postaram się zrobić jutro i jak się uda to wrzucę do tematu ogólnie polecam ten zestaw pozdro!
[ Dodano: 2009-10-13, 20:30 ]
Sorry za jakość zdjęć ale robiłem je na szybkiego bez porządnego aparatu :roll: W realu wygląda to całkiem inaczej, fotki dla przykładu:
Audio i CB śmiga idealnie przy tym zestawie zanim zamontowałem solidnie sprawdziłem wszystko... pewny zestaw pod lampy w A6 ! Przetwornice III generacji, podobno poprawione pod kontem zakłuceń itp...
Koledzy, dziękuje za rady, przekonały mnie i w przyszłym tygodniu dokonam zakupu. :mrgreen: Luker, jesteś z Oleśnicy? Spędziłem tam dobre pare miesięcy w woju w COSSTWL-u. Pozdro
Dokładnie, mieszkam w Oleśnicy :-D masz za pewnie na myśli Białe Koszary na ulicy Wileńskiej, kiedyś to się nazywało " Dawne Koszary 8 Pułku Kawalerii " ja tam jedynie chodziłem na treningi na hale sportowa :mrgreen: pozdro!