[A6 C5, 2.5 TDI] podgrzewane siedzenia nie grzeja
- Uszol
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5, 2.5 TDI] podgrzewane siedzenia nie grzeja
Witam wszystkich i mam pytanko odnośnie podgrzewania foteli z racji ze robi sie juz chlodno na dworze zaczalem wlaczac podgrzewanie i co się okazuje ze grzeje tylko jeden boczek siedzenia na siedzisku (fotele tzw kubelkowe) a oparcie i reszta nie grzeje. Wyciaglem siedzenie rozebralem i doszedlem metoda prob i bledow ze zielona kostka pod siedzeniem jest od podgrzewania (moge sie mylic) i teoretycznie po sprawdzeniu na zarowke napiecie jest w kostce ale tylko na jednym przewodzie a jest ich jak dobrze pamietam 4. Czy ktos mial juz doczynienia kedys z brakiem podgrzewania? Jak mozna sprawdzic maty grzejne czy sa dobre? A moze jest calkiem inna przyczyna ze nie grzeje fotel?
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Uszol
- Forum Audi A6 / A7
Tyle to juz sprawdziłem ale zastanawia mnie to ze sa 4 przewody a tylko na jednym jest prad. A czy jest jakas opcja na sprawdzenie mat czy sa dobre czy nie?
[ Dodano: 2009-09-30, 18:14 ]
Czy jest ktos kto ma schemat inst. elektrycznej w ktorej bedzie cos o podgrzewaniu siedzen?
Albo moze ktos wie gdzie sa przekazniki od siedzen i jakie maja symbole albo nr?
[ Dodano: 2009-09-30, 18:14 ]
Czy jest ktos kto ma schemat inst. elektrycznej w ktorej bedzie cos o podgrzewaniu siedzen?
Albo moze ktos wie gdzie sa przekazniki od siedzen i jakie maja symbole albo nr?
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
u mnie w c4 nie grzeją obie strony prawa i lewa, co może być przyczyną?
Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
Zapraszam na forum Audi A7 .