Witajcie,
nigdzie nie mogłem znaleźć opisu ani nic. Nawigacja znajduje się w bagażniku, a wyświetlacz pomiędzy zegarami. Wkładałem płyty DX i nic, pisze chyba po belgijsku żeby sprawdzić połączenie ... jutro wkleję dokładny błąd z deski.
Pozdrawiam
Mateusz
[A6 C5] Co to za nawigacja i jaka płyta do niej?!
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Ja mam auto z 2004r z nawigacją w FIS-ie (między zegarami). Dostałem od sprzedającego cały komplet płyt z mapami. Jest wgrany język polski (ale nie wiem, jak on to zrobił).
Prawdę mówiąc, nie używam tej navi, bo to męka. Pokazuje strzałki. Na każdy kraj trzeba wgrać inną płytę CD (osobna jest dla Polski, osobna do Niemiec itd.), a odtwarzacz jest w bagażniku.
Ja korzystam z navi na szybę - mam duży kolorowy wyświetlacz, wyświetla się cała mapa, a nie strzałki, zalet jest więcej. Za paręset złotych kupisz już przyzwoitą navi.
Prawdę mówiąc, nie używam tej navi, bo to męka. Pokazuje strzałki. Na każdy kraj trzeba wgrać inną płytę CD (osobna jest dla Polski, osobna do Niemiec itd.), a odtwarzacz jest w bagażniku.
Ja korzystam z navi na szybę - mam duży kolorowy wyświetlacz, wyświetla się cała mapa, a nie strzałki, zalet jest więcej. Za paręset złotych kupisz już przyzwoitą navi.
Kogel-mogel FB 
Fora to jest biwak.

Fora to jest biwak.