Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5 avant] pytania o srodek przed i po lifcie WAZNE !!

Wnętrze
ODPOWIEDZ
AdrianRS
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5 avant] pytania o srodek przed i po lifcie WAZNE !!

Post autor: AdrianRS » 17 wrz 2009, 01:00

siema

mam dylemat.Kupilem do audi skorke z modelu po lifcie i musze zmienic sobie panel klimatyzacji zeby mial podgrzewane fotele.Przy okazji zmienilbym to brzydkie radio na kasaty.Mam niby 2001r ale jeszcze przed liftem :(.

Moje pytania:
1.Znalazlem panel klimatronic z fotelami za grosze ale ma klawisze obtarte,czy moge moje klawisze do regulacji jakos przepiac do nowego klimatronica czy jest to raczej niemozliwe ??.
2.Czy zeby zalozyc to ladne radio na CD (wejscie ma kasety pod spodem) ktore szlo po lifcie musze zmieniac jakies szyny w tym srodkowym panelu ?? czy wszystko mi spasuje na przedliftowych rzeczach ??.

Czyli generalnie czy moge sobie kupic klimatronic po lifcie i radio na cd po lifcie i bez problemu je zaloze,kostki podejda i wszystko bedzie ok czy trzeba cos przerabiac i co dokladnie ??

Czekam na odp
ciau

Awatar użytkownika
krzycho0110
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: [A6 C5 avant] pytania o srodek przed i po lifcie WAZNE !

Post autor: krzycho0110 » 17 wrz 2009, 14:23

AdrianRS pisze:siema

mam dylemat.Kupilem do audi skorke z modelu po lifcie i musze zmienic sobie panel klimatyzacji zeby mial podgrzewane fotele.Przy okazji zmienilbym to brzydkie radio na kasaty.Mam niby 2001r ale jeszcze przed liftem :(.

Moje pytania:
1.Znalazlem panel klimatronic z fotelami za grosze ale ma klawisze obtarte,czy moge moje klawisze do regulacji jakos przepiac do nowego klimatronica czy jest to raczej niemozliwe ??.
2.Czy zeby zalozyc to ladne radio na CD (wejscie ma kasety pod spodem) ktore szlo po lifcie musze zmieniac jakies szyny w tym srodkowym panelu ?? czy wszystko mi spasuje na przedliftowych rzeczach ??.

Czyli generalnie czy moge sobie kupic klimatronic po lifcie i radio na cd po lifcie i bez problemu je zaloze,kostki podejda i wszystko bedzie ok czy trzeba cos przerabiac i co dokladnie ??

Czekam na odp
ciau
odnośnie przepięcia przycisków to bez problemu je przełożysz ,ale musisz rozebrać panel i wtedy robisz podmiankę ,ale panel po lifcie ma inny odcień ,jest taki ala grafitowy a przed liftem był czarny

Radia po lifcie są podobno na szynie can i co jakiś czas będzie się wyłączało ,ale elektronik powinien ogarnąć temat ,a na allegro są "emulatory"can czy jakoś tak

ale może ktoś bardziej kumaty jeszcze podpowie

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja