Witam.
Zastanawiam się nad podniesieniem mocy w mojej Laluni i wpadłem na coś takiego (firma Q-TRONIK-SERWIS):
http://allegro.pl/item729375975_chiptun ... _35km.html
Czy ktoś z Was słycsał o nich albo miał może coś do czynienia?
Jestem z Elbląga więc może znacie kogoś w okolicach kto się tym zajmuje i zna się na tych sprawach?
[All] Chiptuning
- marcinkap
- Forum Audi A6 / A7
A więc tak ja polecam dwie firmy . Pierwsza to TUNE-UP z Gdańska słyszałem wiele dobrych opini o nich . A druga to oddział V-techu w Olsztynie.Więcej na temat tych firm znajdziesz w internecie, Pozdrawiam.A tego chipa sobie odpuśc .
Są treści jakich nie wszędzie i wszystkim należy ujawniać, bo skrzywieni głupotą i tak nie zrozumieją ich Mądrości .
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Z tym spalaniem to jest tak że jeżeli kierowca z natury jest oszczędny i na co dzień jeździ ekonomicznie bez szaleństw to po programie zaobserwuje zmniejszenie spalania na poziomi ok 0,5l - czasami nawet większe :-D natomiast kierowcy lubiący szybka jazdę na początku odczują ze samochód spala więcej paliwa - po kilku tygodniach gdy ,,napalenie'' minie spalanie też spada.
Przykładowo w Norwegii bez żadnych dodatkowych opłat można sobie podnieść moc max o 15% mocy wyjściowej - w Trondheim miasto postawiło hamownie i mogą to przy pierwszej lepszej kontroli zweryfikować :lol: dlatego do jazdy codziennej mam lightowy soft z nastawieniem na jak najmniejsze spalanie, na seryjnym programie można przejechać ok 750km na pełnym baku a po programie 150km więcej(passat b6 jazda miejska - bez ekstremalnych korków).
Przykładowo w Norwegii bez żadnych dodatkowych opłat można sobie podnieść moc max o 15% mocy wyjściowej - w Trondheim miasto postawiło hamownie i mogą to przy pierwszej lepszej kontroli zweryfikować :lol: dlatego do jazdy codziennej mam lightowy soft z nastawieniem na jak najmniejsze spalanie, na seryjnym programie można przejechać ok 750km na pełnym baku a po programie 150km więcej(passat b6 jazda miejska - bez ekstremalnych korków).
Chiptuning, serwis DPF, Hamownia 4x4 MAHA - Poznań/Trójmiasto/Wałbrzych
tuneforce.pl
serwisdpf.pl
tuneforce.pl
serwisdpf.pl