[Warsztat] WROCÂŁAW
-
- Forum Audi A6 / A7
[Warsztat] WROCÂŁAW
Jeżeli szukacie dobrego warsztatu we WROCÂŁAWIU to polecam AUTO SERWIS M.KRAKOWIAK.
Zajmują się tam głównie autami koncernu VW oraz Opla . Mają rzeczowe podejście do tematu, zawsze jeśli klient chce lub nawet sam się nie zapyta. Dowie się co i dlaczego ma zostać naprawione.
Dojazd: Od Centrum Handlowego KORONA trzeba jechać w kierunku Centrum Miasta (Mosty Warszawskie)
100m przed skrzyżowaniem(ze światłami) z ulicą Czajkowskiego, mieszczą się po prawej stronie
Adres_ ul. Bolesława Krzywoustego 6 - 12
Zajmują się tam głównie autami koncernu VW oraz Opla . Mają rzeczowe podejście do tematu, zawsze jeśli klient chce lub nawet sam się nie zapyta. Dowie się co i dlaczego ma zostać naprawione.
Dojazd: Od Centrum Handlowego KORONA trzeba jechać w kierunku Centrum Miasta (Mosty Warszawskie)
100m przed skrzyżowaniem(ze światłami) z ulicą Czajkowskiego, mieszczą się po prawej stronie
Adres_ ul. Bolesława Krzywoustego 6 - 12
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 13:30 przez bossdocent, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Warsztat WROCÂŁAW
Witam
ja osobiście polecam RS-SERWIS z ul. Szybowcowej, bardzo profesjonalne podejśćie do sprawy oraz pełna gwarancja wykonanych usług.
ja osobiście polecam RS-SERWIS z ul. Szybowcowej, bardzo profesjonalne podejśćie do sprawy oraz pełna gwarancja wykonanych usług.
Pan Romek tak, ale jego mechanicy już nie zawsze.
marchem co z tą ceną jest nie tak :?: Cena ok, a że nie potrafią obsługiwac vaga to już inna sprawa.
U mnie podpięcie 100zł, ale ja nie jestem dużym, znanym serwisem.
marchem co z tą ceną jest nie tak :?: Cena ok, a że nie potrafią obsługiwac vaga to już inna sprawa.
U mnie podpięcie 100zł, ale ja nie jestem dużym, znanym serwisem.
AEL C4 AEL quattro ... sprzedałem
...jest S6 C4 PLUS 4.2 v8 326km 6gang
![Obrazek]()
DIAGNOSTYKA VAG przed i po kupnie

...jest S6 C4 PLUS 4.2 v8 326km 6gang
DIAGNOSTYKA VAG przed i po kupnie

-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Warsztat WROCÂŁAW
ahahaha :P bez komentarza /Dino pisze:Witam
RS-Serwis to cena x 5

trudno na tej podstawie powiedzieć czy dobrze robią
ale na pewno Pan chyba właśnie M.K, jest bardzo miły, wszystko mi dokładnie
wytłumaczył, sprawia wrażenie człowieka uczciwego, dokładnego, generalnie nie mam nic do zarzucenia i na wymiane rozrządu się tam wybieram
a ceny myśle ma konkurencyjne, rozrząd 300zł robota reszta nie wiem jeszcze;]
właśnie moje autko tam stoi, robię jakieś pierdoły typu olej filtry, i wymiana węza oleju do turbo, z którego powodu do warsztatu dojechałem na lawecie
trudno na tej podstawie powiedzieć czy dobrze robią
ale na pewno Pan chyba właśnie M.K, jest bardzo miły, wszystko mi dokładnie

a ceny myśle ma konkurencyjne, rozrząd 300zł robota reszta nie wiem jeszcze;]