[a6 c5 spoiler lotka]
[a6 c5 spoiler lotka]
Witam czy ktos z szanownych tu Pań Panów posiada od tego człowieka z allegro taki własnie mały spoilerek.
warto to kupic czy szkoda kasiory? Link do tej czesci http://moto.allegro.pl/item712082814_au ... klape.html

dzieki censored,
dla mnie c5 to niejest sportowy samochod... nawet ta Sline tez w sumie nic niewnosi bo pom,imo ze tram siedzi 4.2... a przejechac sie np infiniti g35 coupe albo nissanem 350z niemowiac juz o M3 to sa sportowe samochody.. wiec doszedlem do wniosku ze ta "lotka" kompletnie wystarczy do bryly i wlasciwosci C5. delikatna i uzupelnia troche ten obly tyl... dla mnie wsam raz! ale to jest moje zdanie wiec kazdy zrobi i pomysli jak chce. inny luibi rybki drugi akwarium...
ps a co do kantow kupilem gotowa obcieta bardzo ladnie zaokraglona. takich rzeczy sie nie kupuije na metry :lol: dalem do lakiernika pieknie mi odmalowal... jedyne co mnie strasznie wku.... to to ze te zdjecie powyzej bylo robione gdziewc luty-marzec.... wiec bylo zimno... zmierzam do tego ze ta "lotka" sie kurczy troszke w zimie jakies 4 mm po obu stronach.. a w lecie jest ok... bo w tej porze wlasnie to zakladalem
[ Dodano: 2009-08-23, 04:01 ]
pozatym (to moje i tylko moje zdanie) ja na tym forum nikogo niepytam czy sie komos podoba czy nie po to zeby jak przejade miastem to nikt mnie palcami niewewytykal oczywiscie sa pewne granice dopuszczalne.... wyglada OK ale ja bym tego niezalozyl..- to jest ta granica:) oczywiscie mozna zasiegnac opini
ostanio koles mi napisal PM ze A6 jest spoko ale moja A6 jest hu(j)owa bo to amerykanska wersja... :?: :!: mi sie wydaje ze orawdziwy fanatyk by tak niepowioedzial... tak samo ja moge powiedziec o europejskich.... no ale... a najbardziej mnie cieszy to ze duzo rzeczy zrobilem sam i ze nikt tego niekupi na allegro czy ebay...
bo jak ktos posiedzi nad tym kilka kilkanascie godzxin a nawet kilka dni wyleje z siebie troche potu i czasem nawet krew:PP to niema bata zeby mu ktos wmowil ze to hu...we jest!!!!!

ps a co do kantow kupilem gotowa obcieta bardzo ladnie zaokraglona. takich rzeczy sie nie kupuije na metry :lol: dalem do lakiernika pieknie mi odmalowal... jedyne co mnie strasznie wku.... to to ze te zdjecie powyzej bylo robione gdziewc luty-marzec.... wiec bylo zimno... zmierzam do tego ze ta "lotka" sie kurczy troszke w zimie jakies 4 mm po obu stronach.. a w lecie jest ok... bo w tej porze wlasnie to zakladalem
[ Dodano: 2009-08-23, 04:01 ]
pozatym (to moje i tylko moje zdanie) ja na tym forum nikogo niepytam czy sie komos podoba czy nie po to zeby jak przejade miastem to nikt mnie palcami niewewytykal oczywiscie sa pewne granice dopuszczalne.... wyglada OK ale ja bym tego niezalozyl..- to jest ta granica:) oczywiscie mozna zasiegnac opini

censored,
oprocz tego ze moja lotka jest troche podatna na temperatury, wyglada OK niewidzialem zadnych skaz, zakrzywien, niedoborow. jest idealnie plaska. kupilem ja od firmy ktora prodokoje zderzaki, wlasnie takie lotki.
P.S. a za to zdjecie niemam najmniejszego "ale" nawet sie ciesze :D
pozdrawiam kolego!
oprocz tego ze moja lotka jest troche podatna na temperatury, wyglada OK niewidzialem zadnych skaz, zakrzywien, niedoborow. jest idealnie plaska. kupilem ja od firmy ktora prodokoje zderzaki, wlasnie takie lotki.
P.S. a za to zdjecie niemam najmniejszego "ale" nawet sie ciesze :D
pozdrawiam kolego!
[Audi A6 - spojler, lotka]
Koledzy,
proszę o pomoc w zakupie "spojlerka / lotki" na tylni kufer do montażu najlepiej na taśmę dwustronną lub klej. Szukałem i zastanawiam się nad kupnem "jakiegoś plastiku" (może pękać) lub z dodatkiem mas plastycznych (gumy).
Ciężko znaleźć ORI - choć jeszcze szukam.
DoRuS może podasz namiary na sklep?
Pozdrówko
proszę o pomoc w zakupie "spojlerka / lotki" na tylni kufer do montażu najlepiej na taśmę dwustronną lub klej. Szukałem i zastanawiam się nad kupnem "jakiegoś plastiku" (może pękać) lub z dodatkiem mas plastycznych (gumy).
Ciężko znaleźć ORI - choć jeszcze szukam.
DoRuS może podasz namiary na sklep?
Pozdrówko
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-A6- ... ccessories
dajesz im tylko swoj kolor i oni ci pomaluja:) mam ta lotke kolo 2 lat i sie trzyma na tej tasmie... probowalem raz nawet odkleic rekoma ale ni h... taki mocna ta tasma
dajesz im tylko swoj kolor i oni ci pomaluja:) mam ta lotke kolo 2 lat i sie trzyma na tej tasmie... probowalem raz nawet odkleic rekoma ale ni h... taki mocna ta tasma
A ja kupilem wlasnie taka lotke z alledrogo,to z kajakow :-D ,kupowal mi ja koles w Pl i wyslal ja do mnie.Nie pamietam od kogo na Alledrgo ja kupilem ale chetnie bym ja wsadzil sprzedajacemu w tylek.Nie pasuje do klapy,ma pory,powierzchnia jest nie rowna,ogolnie masakra.Nie zaloze jej do mojego AUDI za nic w swiecie,omijajcie takie okazje szerokim lukiem.
Panie i Panowie odkopuje temat nadal potrzebuje szukam szukam tej letki nalutkiej do a6 bo powoli mi sienudzi auto i pasowalo by cos jej uczepic jakis detalik...Prosze o pomoc w poszukiwaniu .dzieki
[ Dodano: 2010-05-17, 10:14 ]
Wiadomo może komus cos na temat tych spoilerków małych na klape szukam i szukam i nie znajduje.
[ Dodano: 2010-05-17, 10:14 ]
Wiadomo może komus cos na temat tych spoilerków małych na klape szukam i szukam i nie znajduje.