Witam,
podczas jazdy moją A6 zaczęło mi coś 'szumieć' - jakby tylne łożyska.
Pojechałem do ASO i powiedzieli że to prawdopodobnie coś ze skrzynią biegów. Na komputerze nie stwierdzili jednak żadnego błędu.
W jednym z serwisów skrzyń automatycznych do którego pojechałem powiedzieli, iż...lipa i trzeba naprawić czy wymieć łańcuch i chyba jekiś przekładnie (nie znam się na tym kompletnie). Za wymianę krzykneli między 6-8 TYS. PLN !
Troszkę dużo jak na moją kieszeń. Czy znacie jakieś sprawdzone serwisy skrzyń automatycznych (Multitronic) w Warszawie albo okolicach.
Serdeczne dzięki za wszelką pomoc.
[A6-C6, 2.4 Multitronic 2005] - skrzynia pada! pomocy plis!
[Skrzynie asb Stolica]
Witaj,
mam namiary na Legionowo - jak będziesz chciał.
Pozdrawiam
mam namiary na Legionowo - jak będziesz chciał.
Pozdrawiam
Ja tą firme odradzam - źle zdiagnozowali moja skrzynie i jeszcze krzyknęli tyle za naprawę, że zrezygnowałem. I dobrze. Pojechałem do SSerwisu i nie żałuję (choć daleko).krzys124 pisze:miedzna pod Warszawą niedaleko Rostek
http://www.samko.pl/
Pytaj o Pana Wierzbickiego
--
Ignatius
Ignatius
- paw1972
- Forum Audi A6 / A7
Firmę najblirzej W-wy mogę polecić w Nadarzynie - EDMAR p. Olczak. Jest dobrym fachowcem - specjalizuje się w automatach. Natomiast jeżeli odległość ma mniejsze znaczenie to tylko Sserwis (pomiędzy Rybnikiem a Gliwicami) - specjalizuje się w grupie VAG, a szczególnie w audikowskich multitronikach.
pozdr.
pozdr.
2.5 TDI AYM 2002
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: [A6-C6, 2.4 Multitronic 2005] - skrzynia pada! pomocy pl
Osobiście polecam ci sserwis mi pomogli. 2 miechy studiowałem w sieci gdzie jechać na naprawe i wybrałem najdalszą ode mnie opcję i nie żałuje.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.6 ADP 101KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna