1.co sadzicie o tych oponkach
2.glupie moze pytanie ale musze je zadac bo sie kompletnie nie znam
 czy jak mam standardowe alu audi i na nich mam 205/55 R16 to czy te 215 podejda
 czy jak mam standardowe alu audi i na nich mam 205/55 R16 to czy te 215 podejda  ;p
;p 3.jaka bedzie roznica jazdy, spalanie etc na szerszych oponach
 ;-)
;-)ps szukalem cos tam na forum ale raczej nei znalazlem pzoatym pytanie nr 2 jest troszku glupie i macie prawo sie ze mnie smiac
 i jest to pytanie ze tak powiem osobiste
 i jest to pytanie ze tak powiem osobiste  (co do 1 i 3 pewnie ejst masa odp na forum ale nie chcialem tworzyc specjalnego tematu dla pyt nr 2
(co do 1 i 3 pewnie ejst masa odp na forum ale nie chcialem tworzyc specjalnego tematu dla pyt nr 2  )
) 

Jeśli 4 opony za 200zl i w dobrym stanie tzn nie zlizane, niewyząbkowane i mają jeszcze wysoki bieżnik to tylko brać!
  Jeśli 4 opony za 200zl i w dobrym stanie tzn nie zlizane, niewyząbkowane i mają jeszcze wysoki bieżnik to tylko brać!  
 nie mmasz sie co martwic :)Jak sa tylko w dobrym stanie i smiało . A takie pytania to normalna rzecz Lepiej sie zapytac niz pozniej sie zdziwic
  nie mmasz sie co martwic :)Jak sa tylko w dobrym stanie i smiało . A takie pytania to normalna rzecz Lepiej sie zapytac niz pozniej sie zdziwic  :mrgreen:  :mrgreen:
  :mrgreen:  :mrgreen: