[Sprzedawca] Odradzam Kupno...
[Sprzedawca] Odradzam Kupno...
Witam! Wiem z dobrych źródeł ,że to S6 było porządnie bite... Calego przodu nie było... No a tutaj proszę na aukcji jest BEZWYPADKOWE... <smuty>
http://moto.allegro.pl/item681940921_au ... tanio.html
http://moto.allegro.pl/item681940921_au ... tanio.html
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- A6 Forum - fassi1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
- A6 Forum - fassi1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
Widzę że niedoinformowany jesteś. Już pod koniec lat 70. inżynierowie Audi opracowywali prototyp audi C6 allroad. Z zewnątrze wyglądało jak zwykłe c4. Różniło się tylko znaczkami Audi "a6" na każdym kole i na błotnikach. Zasadniczą różnicę stanowił silnik o pojemności 5,2 l. To naprawdę potwór. Ponadto moje audi ma wzmocnione zawieszenie.MISIEK_A6 pisze:Fajne masz C6 w opisie... z 1980r :lol: uzupełnij sobie dobrze swój profil...
Co to oceny czy auto było bite to wszystko wygląda na nieruszane i w bardzo ładnym stanie. A skąd wiesz że było bite? Kto Ci tak powiedział?
Oficjalnie mówię. Auto było bite. I dla Kolegi co ma wzmocnione zawieszenie (adamentium i te sprawy, fani x-man wiedzą w czym rzecz).
Zawsze gdy wchodzisz na ogłoszenie i auto nie jest pokazane z przodu znaczy że było bite mało albo mocno ale było! Tak czy inaczej coś ktoś ukrywa.
A teraz wystawiam Twoje fachowe oko na próbę ostrości. Kiknij na krawędź... A co tam masz rysunek i to z jednej fotki.
Koledzy wybaczcie że tyć nie ładne pismo ale na padzie z lapa nie umiem pisać a nie chciało mi się klikać funkcji.
jak by ktoś czegoś nie wiedział pisać
Nie podoba mi się (nie wiem jak doskonale są wykończone w ori ale idąc perfekcją audi)
Auto od boku:
-linia dachu przy drzwiach uwypuklenie (może złudzenie albo za dużo szpachli)
-górna krawędź klapy przedniej - szeroko coś powinno być równo no chyba że to taki typ
Auto z przodu:
-uszkodzony zderzak lewy dół :-P
-zaparowany prawy kierunkowskaz
-opuścił bym o 2 mm klapę przednią
A teraz kolego jeśli dajesz cokolwiek do oceny to staraj się by były to auta które znamy bo jak już wcześniej wspomniałem nie mam pojęcia jak wykonane są te samochody i nie widziałem ich nigdy na oczy. Zdjęcia muszą być z każdej ze stron by można spokojnie ocenić linie karoserii itd.
Zawsze gdy wchodzisz na ogłoszenie i auto nie jest pokazane z przodu znaczy że było bite mało albo mocno ale było! Tak czy inaczej coś ktoś ukrywa.
A teraz wystawiam Twoje fachowe oko na próbę ostrości. Kiknij na krawędź... A co tam masz rysunek i to z jednej fotki.
Koledzy wybaczcie że tyć nie ładne pismo ale na padzie z lapa nie umiem pisać a nie chciało mi się klikać funkcji.
jak by ktoś czegoś nie wiedział pisać
Nie podoba mi się (nie wiem jak doskonale są wykończone w ori ale idąc perfekcją audi)
Auto od boku:
-linia dachu przy drzwiach uwypuklenie (może złudzenie albo za dużo szpachli)
-górna krawędź klapy przedniej - szeroko coś powinno być równo no chyba że to taki typ
Auto z przodu:
-uszkodzony zderzak lewy dół :-P
-zaparowany prawy kierunkowskaz
-opuścił bym o 2 mm klapę przednią
A teraz kolego jeśli dajesz cokolwiek do oceny to staraj się by były to auta które znamy bo jak już wcześniej wspomniałem nie mam pojęcia jak wykonane są te samochody i nie widziałem ich nigdy na oczy. Zdjęcia muszą być z każdej ze stron by można spokojnie ocenić linie karoserii itd.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2009, 09:06 przez Qris, łącznie zmieniany 1 raz.