napiszcie jak to zrobic jak je spucic odpowiednio i ogolnie co powinieniem w takiej sytuacji zrobic
 napiszcie jak to zrobic jak je spucic odpowiednio i ogolnie co powinieniem w takiej sytuacji zrobic   
 Z góry dzięki

A moze nalałeś ropy a rachunek masz tylko z PB?Ja tak miałem,wróciłem na Orlen z pytaniem,a tam czerwone miny u wszystkich,moze próbowali wyrównać stan,bo im się nie zgadzało?Wiesz napewno,ze zalałes benzynę?PAUL_2,5TDi pisze:pomylilem sie choc niewiem jakim cudem, bo zawsze leje lepszy On i zlapalem za FF i przyjezdam do domu patrze na rachunek a tu 98.....ale to wiecie jak porzadnie i bezpiecznie spuscic paliwo???

I jak by go odpiac z jedenj strony i poprostu załaczac stacyjke zeby pompa paliwowa pompowała paliwo i w taki sposub je spuścic
 I jak by go odpiac z jedenj strony i poprostu załaczac stacyjke zeby pompa paliwowa pompowała paliwo i w taki sposub je spuścic  ? Czy nic w taki sposub sie nie zapowietrzy, ani nie uszkodzi
? Czy nic w taki sposub sie nie zapowietrzy, ani nie uszkodzi  

pozdrawiam
 pozdrawiam