Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] Wymiana łożyska wiatraka

Silniki benzynowe
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotr P.
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] Wymiana łożyska wiatraka

Post autor: Piotr P. » 10 cze 2009, 19:05

Czy można wymienić łożysko na wiatraku chłodnicy bez zdejmowani/demontażu przedniej części (tak jak to jest przy wymianie paska rozrządu - musi być zdjęte).
Pozdrawiam, Piotr P.

Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy

chomik30
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: chomik30 » 11 cze 2009, 22:44

witam /ja mialem ostatnio problem z wiatrakiem ale od climatronicka po wlaczeniu slychac bylo gwizd /wymiana lozysk to duzo zabawy wiec kupilem nowy wiatrak na allegro bo byl tanszy jak uzywany zaplacilem 150 za dobry zamienik/tobie tez bym to polecal szybciej (chyba taniej niz wymiana lozysk )a cala wymiana trwala godz /pozdrawiam
z gory dziekuje

Awatar użytkownika
Piotr P.
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Piotr P. » 12 cze 2009, 15:15

chomik30 pisze:witam /ja mialem ostatnio problem z wiatrakiem ale od climatronicka po wlaczeniu slychac bylo gwizd /wymiana lozysk to duzo zabawy wiec kupilem nowy wiatrak na allegro bo byl tanszy jak uzywany zaplacilem 150 za dobry zamienik/tobie tez bym to polecal szybciej (chyba taniej niz wymiana lozysk )a cala wymiana trwala godz /pozdrawiam
Dzięki, ja też mam klimatronika, ale planuje wymienię paska rozrządu, więc będę go miał na wierzchu - zobaczę co da się zrobić, dodatkowo mam mam wymienić łożysko od sprężarki (pod sprzęgłem klimy), a ten daje straszliwy pisk po włączeniu klimy.
Pozdrawiam, Piotr P.

Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja