Witam wszystkich.
Moglby mi ktos pomoic w pociagnieciu kabelka z kamery w zderzaku do srodka samochodu przez komore silnika? kierownica z prawej strony (anglik). A6c7 2014r
NA YT sa filmiki jak ludzie instaluja kamerke ale nigdy nie pokazane jak klada kable do kabiny....Idealnie chcialbym po stronie schowka ( w silniku po stronie plynu chlodzacego)
Moglby mi ktos naswietlic sprawe tzn. dokladnie jak pociagnac ten kabelek z kamerki do schowka/bepiecznikow?
Z gory dziekuje
Przednia kamera - okablowanie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Przednia kamera - okablowanie
Sciagnij pdf od kolegi BigJasiu z dropboxa. Tam jest opisane jak przepuscic kable do kabiny.Adusadi pisze: ↑08 mar 2025, 20:10Witam wszystkich.
Moglby mi ktos pomoic w pociagnieciu kabelka z kamery w zderzaku do srodka samochodu przez komore silnika? kierownica z prawej strony (anglik). A6c7 2014r
NA YT sa filmiki jak ludzie instaluja kamerke ale nigdy nie pokazane jak klada kable do kabiny....Idealnie chcialbym po stronie schowka ( w silniku po stronie plynu chlodzacego)
Moglby mi ktos naswietlic sprawe tzn. dokladnie jak pociagnac ten kabelek z kamerki do schowka/bepiecznikow?
Z gory dziekuje
Link do watku montazu kamery NV
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: Przednia kamera - okablowanie
Superancko....dziekuje slicznieSciagnij pdf od kolegi BigJasiu z dropboxa. Tam jest opisane jak przepuscic kable do kabiny.
Link do watku montazu kamery NV