Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6 ] 2.7TDI zablkowane mmi

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Zablokowany
Damiank
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C6 ] 2.7TDI zablkowane mmi

Post autor: Damiank » 07 cze 2009, 21:52

Witam
Oglądałem dziś ładną A6 C6 z 2005 z dużą kolorową navi. Ale jest taki problem, że gość mówił że cała navi działała ale po tym jak ją wieźli na lawecie z odłączonym akumulatorem MMI nie chce się włączyć ;/ Co teraz? Proszę o podpowiedź. Sprzęt jest jako zablokowany przez to że został odłączony aku ?? Są jakieś kody? Gdzie ich szukać ?

tmr
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Forum Audi
Rocznik: 2007
Moje auto: S6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 4.2 326KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Multitronic
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: tmr » 10 cze 2009, 06:56

:lol: ... a co ma Ci powiedzieć gościu? że nie działa bo ktoś grzebał? , że nie działa bo części nie ma? albo że nie działa bo zetknięte z kilku części (np. kradzionych) bez pomyślunku? :lol:
... - nie, w takich wypadkach zwyczajnie się sugeruje że to błachostka (np. "qrcze, to chyba po odłączeniu akumualtora...") i liczy się na to że ktoś będzie tak napalony, że weźmie auto. Później doprowadzenie do ładu owej "błachostki" kosztować Cię będzie 1k euro + 2 miesiące ujeżdżania po specach... :lol:

... jak MMI nie działa, to auto nie ma MMI. Jak gość opuści cenę o 1k euro - sprawa do przemyślenia... :lol:

pozdr
_TMr

satch
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: [A6 C6 ] 2.7TDI zablkowane mmi

Post autor: satch » 10 cze 2009, 07:23

Damiank pisze:Witam
Oglądałem dziś ładną A6 C6 z 2005 z dużą kolorową navi. Ale jest taki problem, że gość mówił że cała navi działała ale po tym jak ją wieźli na lawecie z odłączonym akumulatorem MMI nie chce się włączyć ;/ Co teraz? Proszę o podpowiedź. Sprzęt jest jako zablokowany przez to że został odłączony aku ?? Są jakieś kody? Gdzie ich szukać ?
pokazywałeś ja dzis chyba już z tą ceną nie wydaje się Tobie cos nie tak , wejdź na mobile i pomyśl , po tyle chodzą c6 2.0 tdi z 300 tys i powyżej ... :!:
GPW

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja