Oglądałem dziś ładną A6 C6 z 2005 z dużą kolorową navi. Ale jest taki problem, że gość mówił że cała navi działała ale po tym jak ją wieźli na lawecie z odłączonym akumulatorem MMI nie chce się włączyć
[A6 C6 ] 2.7TDI zablkowane mmi
[A6 C6 ] 2.7TDI zablkowane mmi
Witam
Oglądałem dziś ładną A6 C6 z 2005 z dużą kolorową navi. Ale jest taki problem, że gość mówił że cała navi działała ale po tym jak ją wieźli na lawecie z odłączonym akumulatorem MMI nie chce się włączyć
Co teraz? Proszę o podpowiedź. Sprzęt jest jako zablokowany przez to że został odłączony aku
Są jakieś kody? Gdzie ich szukać ?
-
tmr
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
:lol: ... a co ma Ci powiedzieć gościu? że nie działa bo ktoś grzebał? , że nie działa bo części nie ma? albo że nie działa bo zetknięte z kilku części (np. kradzionych) bez pomyślunku? :lol:
... - nie, w takich wypadkach zwyczajnie się sugeruje że to błachostka (np. "qrcze, to chyba po odłączeniu akumualtora...") i liczy się na to że ktoś będzie tak napalony, że weźmie auto. Później doprowadzenie do ładu owej "błachostki" kosztować Cię będzie 1k euro + 2 miesiące ujeżdżania po specach... :lol:
... jak MMI nie działa, to auto nie ma MMI. Jak gość opuści cenę o 1k euro - sprawa do przemyślenia... :lol:
pozdr
_TMr
... - nie, w takich wypadkach zwyczajnie się sugeruje że to błachostka (np. "qrcze, to chyba po odłączeniu akumualtora...") i liczy się na to że ktoś będzie tak napalony, że weźmie auto. Później doprowadzenie do ładu owej "błachostki" kosztować Cię będzie 1k euro + 2 miesiące ujeżdżania po specach... :lol:
... jak MMI nie działa, to auto nie ma MMI. Jak gość opuści cenę o 1k euro - sprawa do przemyślenia... :lol:
pozdr
_TMr
Re: [A6 C6 ] 2.7TDI zablkowane mmi
pokazywałeś ja dzis chyba już z tą ceną nie wydaje się Tobie cos nie tak , wejdź na mobile i pomyśl , po tyle chodzą c6 2.0 tdi z 300 tys i powyżej ... :!:Damiank pisze:Witam
Oglądałem dziś ładną A6 C6 z 2005 z dużą kolorową navi. Ale jest taki problem, że gość mówił że cała navi działała ale po tym jak ją wieźli na lawecie z odłączonym akumulatorem MMI nie chce się włączyćCo teraz? Proszę o podpowiedź. Sprzęt jest jako zablokowany przez to że został odłączony aku
Są jakieś kody? Gdzie ich szukać ?
GPW