Nie moge polaczyc sie z can gateway vag com
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Nie moge polaczyc sie z can gateway vag com
Witam, mam taki problem ze nie moge sie w zadnej wersji vag coma polaczyc z can gateway czyli 19 w menu za kazdym razem wyskakuje kontroler nie odpowiada. O co chodzi ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: bgroni
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
Re: Nie moge polaczyc sie z can gateway vag com
W naszym aucie tam nie ma z czym się łączyć. U mnie też ten kanal nie odpowiada.
Jestem obcokrajowca, także wybaczcie pisownia.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2002
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna+LPG
Ahaaa, a juz myslalem ze mam cos uszkodzone.
A mam jeszcze pytanie. Problem polega na tym ze ciagle mi swieci czujnik zuzycia klockow i piszczy sygnal, ale hamulce mialem robione rok temu. Dodatkowo wywala mi na desce abs i trakcja bo podlaczeniu do vaga blad predkosci czujnika. Skasowalem blad i wszedlem w bloki pomiarowe i sie przejechalem na trasie i predkosci dobrze pokazuje, dziwnee. Przy okazji moze znasz jakiegos dobrego mechanika ze sląska
A mam jeszcze pytanie. Problem polega na tym ze ciagle mi swieci czujnik zuzycia klockow i piszczy sygnal, ale hamulce mialem robione rok temu. Dodatkowo wywala mi na desce abs i trakcja bo podlaczeniu do vaga blad predkosci czujnika. Skasowalem blad i wszedlem w bloki pomiarowe i sie przejechalem na trasie i predkosci dobrze pokazuje, dziwnee. Przy okazji moze znasz jakiegos dobrego mechanika ze sląska
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: bgroni
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
Sterownik ABS w C5 lubi się popsuć, ze starości niestety. Potem zawsze pokazuje jednego czujnika abs uszkodzonego, nawet wymienisz czujnika i nic. U Ciebie jest ciekawe, że masz błąd u klocków. Musisz sprawdzic okablowanie czujnika zużycia klocków, gdziesz masz go zwarty do masie.
Masz całą informację o ABS w poście od xoxslox. Szukaj na forum, znajdziesz wszystko.
Masz całą informację o ABS w poście od xoxslox. Szukaj na forum, znajdziesz wszystko.
Jestem obcokrajowca, także wybaczcie pisownia.