Witam
Właśnie zakupiłem wszystkie części potrzebne i mam kilka pytań, pierwsze to z przełącznika pozycji kolumny wychodzą 3 przewody 1-niebiesko szary ,2 czerwono niebieski, 3 brązowy, w schemacie podanym przez Ciebie są 2 niebiesko zielony i brązowo fioletowy, pomijając kolory ale czy dobrze zrozumialem że łączy się tylko dwa przewody z J866 sterownikiem ustawiania kierownicy tym na kolumnie? Pytam bo kiedyś robiłem moda w a6 c6 i tam przełącznik łączyło się 3 przewodami ze sterownikiem elektroniki kolumny kierowniczej zaraz za przełącznikiem zespolonym. I drugie pytanie bo ze schematy nie wynika że coś łączy się z j527 sterownikiem elektroniki kolumny kierowniczej i jeśli mam kolumnę manualną czy mam taki sterownik, może głupie pytanie ale jeszcze nie rozebrałam mojej kolumny więc właśnie dla tego moje pytanie. Trochę to dziwne bo żeby np. funkcjonowała pamięć to sterownik musi być połączony z can bus, ostatnio właśnie robiłem moda w c7 z fotelem elektrycznym plus pamięć i wszystko chodzi super.
8. Koniecznie musisz pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek.