Bardzo prosiłbym o pomoc.

Miałem tak już jak ją kupiłem, nie działała lewa tylnia szyba. Prawa działała normalnie po 5 latach prawa szyba też już przestała działać, nie mam pojęcia co się z nimi stało.leon11 pisze:Prawdę mówiąc, nie spotkałem jeszcze w A6 C6 takiego podwójnego przełącznika od blokady rodzicielskiej (choć widzę takowe na aukcjach). Piszesz, że zmieniłeś go i jest to samo. Czy wcześniej był taki sam? Jeżeli tak, to może ktoś przed Tobą już go wymienił na niewłaściwy i stąd te problemy. Spróbuj podmienić go na taki z pojedynczym przyciskiem i zobaczysz czy jest zmiana.

. W A6 C7 to jest blokada przed otwarciem drzwi od wewnątrz i blokada szyby. Jeśli jest załączone to nie otworzysz drzwi od środka jak i szyb z pozycji pasażera z tyłu. Pewnie w C6 będzie podobnie.tomnik pisze:Ta wersja prawdopodobnie blokuje tylne zamki przed otwarciem od wewnątrz, a nie szyby. Twój problem z szybami nie jest zależny od tych włączników (blokada).

Zgadza się - sprawdziłem :tomamar pisze:W A6 C7 to jest blokada przed otwarciem drzwi od wewnątrz i blokada szyby. Jeśli jest załączone to nie otworzysz drzwi od środka jak i szyb z pozycji pasażera z tyłu. Pewnie w C6 będzie podobnie.