[A6 C6 Avant] Yanosik i dzwięk w głośnikach przez BT
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
[A6 C6 Avant] Yanosik i dzwięk w głośnikach przez BT
Witam, chciałem zapytać czy ktoś z Was używa Yanosika w adroidzie, łączy się przez BT z samochodem i działają mu komunikaty głosowe (w głośnikach samochodu) wysyłane z Yanosika
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
witam, bodajże od wczoraj Yanosik działa w głośnikach auta.. ustawienia - dźwięki w yanosiku (wybrać muzka lub notyfikacje itp) w telefonie pogłośnić wybrany rodzaj dźwięku, ustawienia - bluetooth należy wybrać zestaw głośnomówiący (można wybrać też aby utrzymywał połączenie ->wtedy blokuje linie, ale można np puścić muzykę z telefonu i pójdzie na głośniki samochodu, choć audofile mogą poczuć gwałt na uszach ![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: ŁUKASZ
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
gwałt to mało powiedziane
jakość dzwięku przez bluetooth poprzez Yanosika nawet ciężko określić jakąkolwiek jakością
no ale da się jednak :D
To pewnie da się jakoś zdefiniować bo w końcu np puszczanie muzyki przez bluetooth do kina domowego jest świetnej jakości... Więc to być może ograniczenie Yanosika.

To pewnie da się jakoś zdefiniować bo w końcu np puszczanie muzyki przez bluetooth do kina domowego jest świetnej jakości... Więc to być może ograniczenie Yanosika.
A6 C6 3.0TDI quattro z wydechem by Street Lane Garage 

- ratchet
- Forum Audi A6 / A7
- Moje auto: S6 Plus C4
Nowa wersja nie okupuje już cały czas połączenia, działa z komnunikatami i nawigacją raz lepiej raz gorzej ale zawszę przynajmniej przerywa muzykę więc "Wiesz że coś się dzieje"
. Dodali też fajny bajer że po połączeniu telefonu z BT program może uruchamiać się automatycznie i automatycznie się wyłącza po utraceniu połączenia 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Dla mnie ta funkcja też się wydawała fajne, dopóki w weekend nie podjechałem do miejscowego sklepu 2km... czy po bułki rano itd. Uruchamiało mi to niepotrzebnie yanosika.ratchet pisze:Nowa wersja nie okupuje już cały czas połączenia, działa z komnunikatami i nawigacją raz lepiej raz gorzej ale zawszę przynajmniej przerywa muzykę więc "Wiesz że coś się dzieje". Dodali też fajny bajer że po połączeniu telefonu z BT program może uruchamiać się automatycznie i automatycznie się wyłącza po utraceniu połączenia
Samo przerywanie muzyki też jest denerwujące, przy tej ilości zgłoszeń która jest, co chwile przerywa muzykę. Byłoby lepiej gdyby w tle podrzucało to co chce nam przekazać, a muzykę ściszało. Tak jest w przypadku komunikatów z nawigacji MMI.