[all] Dobra nawigacja nieoryginalna.
[all] Dobra nawigacja nieoryginalna.
sprzedałem właśnie swoją stara nawigację, a właściwie palmtopa który mi służył do nawigacji i szukam czegoś nowego, tylko do nawigacji. ekran min 4.3 cala , lepiej większy, żeby krótko szukała satelit rozdzielczość 480x274 minimum, dobra bateria i sprzęt który się co chwila nie zawiesza. Sam sprzęt, będzie chodziło pod Automapą która mi została.
Co używacie i polecacie ?
Co używacie i polecacie ?
AUDI A6 C5 2003 AVANT 1,9 TDI AWX 131KM@163KM / 296Nm@365Nm/ CHIP by TDI - TUNING.
- eneron
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Odradzam MANTę :evil:
Nie daj się skusić niską ceną, dużym wyświetlaczem :evil:
Moja manta była 2 razy w naprawie, przez prawie rok czasu działała ok 2 tygodnie przed koncem gwarancji zaczęła się zawieszać, oddałęm na reklamację, wymieniono kości pamięci, dalej się zawiesza, więc znowu oddałem na reklamację, zmieniono soft i dalej to samo :evil:
Navi działa jedynie gdy:
- latem włączę klimę i ustawię temp max na 19 - 20 st i skieruję nawiew wlasnie na navi
- zimą gdy w aucie jest zimno :mrgreen:
Inaczej po przejechaniu 2 - 3km navi sobie łąpie zwiechę
Kolega kupił Mantę z dużym wyświetlaczem i też często się zawiesza ale nie tak jak moja
Teraz planuję ją przyczepić do moto (ta mzawsze wieje wiaterek i jest raczej chłodno) i może tam w końcu z niej skorzystam
Nie daj się skusić niską ceną, dużym wyświetlaczem :evil:
Moja manta była 2 razy w naprawie, przez prawie rok czasu działała ok 2 tygodnie przed koncem gwarancji zaczęła się zawieszać, oddałęm na reklamację, wymieniono kości pamięci, dalej się zawiesza, więc znowu oddałem na reklamację, zmieniono soft i dalej to samo :evil:
Navi działa jedynie gdy:
- latem włączę klimę i ustawię temp max na 19 - 20 st i skieruję nawiew wlasnie na navi
- zimą gdy w aucie jest zimno :mrgreen:
Inaczej po przejechaniu 2 - 3km navi sobie łąpie zwiechę

Kolega kupił Mantę z dużym wyświetlaczem i też często się zawiesza ale nie tak jak moja

Teraz planuję ją przyczepić do moto (ta mzawsze wieje wiaterek i jest raczej chłodno) i może tam w końcu z niej skorzystam

A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem
rolandV,
z czystym sumieniem polecam NAVROAD 560 BF, mam ją ok. 8 miesięcy i zero zawiech itp. poza tym ważna rzecz (przynajmniej dla mnie) ładowarke wpinasz w uchwyt i nie plączesz się za każdym razem z kablami- instalujesz na bazie i jak poczuje zasilanie to budzi się :mrgreen:
ja jestem bardzo zadowolony- pracuje na AM
z czystym sumieniem polecam NAVROAD 560 BF, mam ją ok. 8 miesięcy i zero zawiech itp. poza tym ważna rzecz (przynajmniej dla mnie) ładowarke wpinasz w uchwyt i nie plączesz się za każdym razem z kablami- instalujesz na bazie i jak poczuje zasilanie to budzi się :mrgreen:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
polecam lark i do tego am i masz naprawde dobry tani zestaw
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
censored masz rację ale spoko moja i brata działa a jak szukasz czegoś innego to goclever i naprawdę się nic nie zawiesza
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.

Polecam Pentagram Nomad 5220 BT - fabrycznie odblokowany Windows, wgrany odtwarzacz mp3 i mp4, wgrywacie muzę i filmy AVI i wszystko hula:) Do tego ma Bluetooth, więc robi przy okazji za głośnowówiący do telefonu:) System CE 5.0, ekran 4,3 cala. Z AutoMapą współpracuje bezbłędnie, mam go 2 lata i ani razu się nie zaciął.
![Obrazek]()
- mariusz_wierz
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mariusz
- Rocznik: 2010
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 2.0 TDI
- Skrzynia: S-tronic
Mam navi tej firmy, tylko niższy model - 5055 PL. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Sprawuje się wyśmienicie, nic nie trzeba odblokowywać (bez problemu wrzuciłem AM i śmiga eleganckorolandV pisze:Wypatrzyłem coś takiego - Goclever 5066FM BT PL 242zł. 5" BT i dobre opinie. Ma go ktoś?

Często przyczyną wariowania nawigacji jest fakt że się przegrzewa , szczególnie jak się ją przyczepi przy nawiewie, a także niektórzy producenci źle projektują samo urządzenie i się przegrzewa.marlitkos pisze:Polecam Mio Moov 500. Mam też GoClever ale we Włoszech po godzinie jazdy zaczęła wariować- od nowa łapała zasiąg a automapa się restartowała. Nie wiem co było przyczyną bo od tamtej pory nie miałem konieczności korzystania z nawigacji. Może to kwestia odblokowanie urządzenia.
AUDI A6 C5 2003 AVANT 1,9 TDI AWX 131KM@163KM / 296Nm@365Nm/ CHIP by TDI - TUNING.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Tez z czystym sumieniem polecam. Kupiłem mojej kobietce i od prawie roku z tym śmiga (bo sam wcześniej jeździłem na Mio 200 z AM). Nic się z tym nie dzieje. Nie zawiesza się, bateria w miarę.servi pisze:rolandV,
A co do komunikatów sam do tej pory używam tego Mio200 z AM. Pomimo fabrycznej nawigacji jak jadę gdzieś w nieznane rejony to odpalam AM i leży w kieszeni drzwi aby informaowała TYLKO o fotoradarach.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
możliwe że się przegrzała. Przez szybę słońce potrafi dopalić szczególnie we Włoszech.rolandV pisze:Często przyczyną wariowania nawigacji jest fakt że się przegrzewa , szczególnie jak się ją przyczepi przy nawiewie, a także niektórzy producenci źle projektują samo urządzenie i się przegrzewa.marlitkos pisze:Polecam Mio Moov 500. Mam też GoClever ale we Włoszech po godzinie jazdy zaczęła wariować- od nowa łapała zasiąg a automapa się restartowała. Nie wiem co było przyczyną bo od tamtej pory nie miałem konieczności korzystania z nawigacji. Może to kwestia odblokowanie urządzenia.