Audi Connect + Audi Phone Box
Audi Connect + Audi Phone Box
W zamówionym aucie będę miał pakiet Audi Connect + Audi Phone Box. Mam pytanie odnoście Audi Connect a mianowicie czy ktoś z tego korzysta? Jak to uruchomić i co to daje w praktyce?No i czy to naprawdę działa w PL?
- lyngso
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mariusz
- Rocznik: 2018
- Moje auto: A6 C8
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5 TDI R5
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Witam
Fajnie mieć.
Osobiście używam i jestem zadowolony.
Phone box umożliwia ładowanie telefonu bezprzewodowo i jednocześnie wzmacnia sygnał GSM.
Audi Connect daje trochę możliwości typu przygotowanie drogi w domu i wysłanie do samochodu. Informacje o cenach paliwa w okolicy czy online traffic. Fajnie to działa i jest przydatne gdy podróżuje się często i daleko.
Tak w wielkim skrócie.
Pozdrov
Fajnie mieć.
Osobiście używam i jestem zadowolony.
Phone box umożliwia ładowanie telefonu bezprzewodowo i jednocześnie wzmacnia sygnał GSM.
Audi Connect daje trochę możliwości typu przygotowanie drogi w domu i wysłanie do samochodu. Informacje o cenach paliwa w okolicy czy online traffic. Fajnie to działa i jest przydatne gdy podróżuje się często i daleko.
Tak w wielkim skrócie.
Pozdrov
Jak to jest z używaniem Audi Connect i korzystaniem np z google map w nawigacji, jaki pakiet danych trzeba mieć ,żeby wystarczało? Jak to jest zagranicą? Chcę zakupić kartę na doładowanie ,żeby właśnie zagranicą nie było problemów z kosztami za internet i nie wiem u jakiego operatora wychodzi to najkorzystniej, za tydzień jadę na urlop zagranicę i chciałbym z tego skorzystać,żeby mieć info o ewentualnych korkach,cenach paliwa itd.