zmiana mmi basic na mmi 2g/3g
zmiana mmi basic na mmi 2g/3g
Witam pare dni temu kupiłem Audi a6 c6 2008r. 2.0 tfsi . Jestem nowym użytownikiem i prosiłbym o pomoc. Mianowicie w aucie mam mmi basic ( czerwony wyświetlacz) , a zależy mi na tym zeby był wyświetlacz kolorowy ( z tego co sie zorintowałem mmi 2g/3g). Może mi ktoś powiedzieć czy taka wymiana jest wgl możliwa, a jeśli tak to gdzie się z tym udać . Pozdrawiam.
Załączam zdjęcie z wnętrzem.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witajcie, podepnę się pod temat. 3 tysiące to sporo kasy aczkolwiek mam pytanie czy można zmienić tylko dla kolorowego FISu i wyświetlacza oraz dla PDC ? Zmierzam do tego że nie potrzebuje np Navi czy telefonu i chciałbym zostawić oryginalny panel radia i ewentualnie to wszystko podpiąć pod kolorowy wyświetlacz i nowe zegary? Czy oprócz tego jeszcze trzema dołożyć moduł MMI ten nowszy?
Za zegary + moduł + wyświetlacz gość krzyknął mi 550zł. Dodam że mam kogoś kto mi to ogarnie od strony ewentualnego kodowania.
Dla kolegi wyżej dodać mogę że kompletny zestaw głośników BOSE można dorwać już za 200zł + wysyłka przy małej negocjacji. ( 10 głośników - 2 basowe z obudową+2 średnio nisko+2 wysoko + średnio-nisko na tył + 2 wysoko tonowe )
Za zegary + moduł + wyświetlacz gość krzyknął mi 550zł. Dodam że mam kogoś kto mi to ogarnie od strony ewentualnego kodowania.
Dla kolegi wyżej dodać mogę że kompletny zestaw głośników BOSE można dorwać już za 200zł + wysyłka przy małej negocjacji. ( 10 głośników - 2 basowe z obudową+2 średnio nisko+2 wysoko + średnio-nisko na tył + 2 wysoko tonowe )
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: predki
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
pamiętaj ze kodowanie to nie wszystko jeszcze CP zostaje , ja u siebie mam wzmacniacz z q7 teraz kombinuje jaki wstawić głośnik basowy na tył środek
Było Audi80 b2 2.0 litra PB
Było Audi80 b3 1,8 litra PB
Było Audi80 b3 1,9 litra PB
Było Audi a4 b5 1,9 litra ON
Było Audi a4 b6 1,8T litra PB
było Audi a6 c6 2,4 pb
Było Audi80 b3 1,8 litra PB
Było Audi80 b3 1,9 litra PB
Było Audi a4 b5 1,9 litra ON
Było Audi a4 b6 1,8T litra PB
było Audi a6 c6 2,4 pb
-