Problem z MMI Audi A6C6
Problem z MMI Audi A6C6
Witam.Jak w temacie,mam problem z systemem MMI.Dzisiaj gdy jechalem do sklepu wylaczylo sie radio i caly ekran MMI:(Z tego co wyczytalem tu na forum to moze byc wezyk od spryskiwacza tylnej szyby pekniety ktory zalal w lewym tylnim nadkolu caly sprzet odpowiedzialny za MMI.Czy ktos doradzi gdzie w okolicy Wroclawia moglby mi to ktos naprawic czy jechac bezposrednio do serwisu?
- NaviProject
- Forum Audi A6 / A7
Zaznaczam ze MMI wlacza sie na ok 3 sek pojawia sie ekran powitalny i gasnie.Ale dzieki za info dzisiaj sprawdze tez ten bezpiecznik.NaviProject pisze:Cześć , w prawym schowku tam gdzie lewarek jest bezpiecznik od MMI on lubi dać ciała. Sprawdź to.
[ Dodano: 2014-11-09, 08:50 ]
Niestety to nie bezpiecznik:(Nie mam pojecia co to moze byc...
- NaviProject
- Forum Audi A6 / A7
- NaviProject
- Forum Audi A6 / A7
Witam Cie.Czy moglbys mnie nakierowac ktory to jest ten glowny bezpiecznik od MMI?Nie znam sie kompletnie na tym i nie chce bardziej tego popsuc jak jest;)Wszystko bylo by ok gdybym byl w Polsce ale niestety aktualnie przebywam za granica a w Polsce bede dopiero za miesiac.A czy Ty zajmujesz sie naprawa takich MMI?Masz moze czesci takie jak wzmacniacz itd?Z gory dziekuje za pomoc .NaviProject,
[ Dodano: 2014-11-10, 05:42 ]
[ Dodano: 2014-11-10, 05:42 ]
Mozliwe ze to modul bluetooth bo wlasnie pod mogami kierowcy mialem ostatnio mokro.Juz czyscilem odplywy jakby co;)gracyk75 pisze:Raczej światłowody same nie pękają.
Winny jest któryś element MMI. Przestał działać i pętla światłowodowa jest otwarta.
Stawiam na moduł bluetooth pod nogami kierowcy lub moduły w bagażniku po lewej stronie.
- NaviProject
- Forum Audi A6 / A7