Lubuskie warsztat
Lubuskie warsztat
Witam.
Czy ktoś się orientuje gdzie w Z.G jest warsztat z urządzeniem Jet clean tronic,
bylem ostatnio na hamowni V-tech Z.G i wyszło mi zamiast 140km 115km i Pan powiedział ze do wymiany są wtryski,wiadomo koszt niemały wiec lepiej na początek je wyczyścić.
Pozdrawiam.
Czy ktoś się orientuje gdzie w Z.G jest warsztat z urządzeniem Jet clean tronic,
bylem ostatnio na hamowni V-tech Z.G i wyszło mi zamiast 140km 115km i Pan powiedział ze do wymiany są wtryski,wiadomo koszt niemały wiec lepiej na początek je wyczyścić.
Pozdrawiam.
Czasami na drodze spotyka się szaleńców, którzy pędzą na złamanie karku wbrew rozsądkowi... czasami aż ciężko ich wyprzedzić.
seba24, podjedź na inną hamownie dla kontroli jak auto pracuje normalnie.Byłem kiedyś w V-tech Z.G swoją audi w tiptronicu trzy razy hamowali auto i za każdym razem inny wynik
wg. mnie nie potrafią hamować automatów i słabo znają się na tym co robią albo trafiłem na złego operatora którym był miły starszy pan.

dokładnie kolego zapłaciłem za nic tylko szkoda autaseba24 pisze:Tak zrobię,a ten starszy pan to taki trochę przy kości i z obserwacji za bardzo mu się nie chciało nic robić.

to warsztat mojego znajomego co chcesz dokładnie zrobićA warsztat w N.Soli na Traugutta ATR.co onim sadzisz

Relacja będzie zdana
[ Dodano: 2013-09-10, 18:49 ]
Byłem na tym zabiegu czyszczenia wtryskiwaczy w piątek i muszę przyznać że jestem zadowolony.
Nie pisałem od razu swoich wrażeń bo pewnie bym je za bardzo koloryzował więc odczekałem kilka dni i sprawdziłem zachowanie auta na zimnym silniku jak i na ciepłym itp . Oczywiście nie jest to lek na wszystko ale zauważyłem, sporo cichszą pracę silnika, bardziej płynną . Auto lepiej pracuje,wchodzi na obroty.
Operacja trwa jakąś godzinkę i kosztowała mnie 200zł
[ Dodano: 2013-10-21, 18:36 ]
Teraz po przejechaniu około 2000 km.po czyszczeniu wtrysków mogę powiedzieć ,ze spalanie spadło o 1l/100km.
Wiec polecam taki zabieg.
[ Dodano: 2013-09-10, 18:49 ]
Byłem na tym zabiegu czyszczenia wtryskiwaczy w piątek i muszę przyznać że jestem zadowolony.
Nie pisałem od razu swoich wrażeń bo pewnie bym je za bardzo koloryzował więc odczekałem kilka dni i sprawdziłem zachowanie auta na zimnym silniku jak i na ciepłym itp . Oczywiście nie jest to lek na wszystko ale zauważyłem, sporo cichszą pracę silnika, bardziej płynną . Auto lepiej pracuje,wchodzi na obroty.
Operacja trwa jakąś godzinkę i kosztowała mnie 200zł
[ Dodano: 2013-10-21, 18:36 ]
Teraz po przejechaniu około 2000 km.po czyszczeniu wtrysków mogę powiedzieć ,ze spalanie spadło o 1l/100km.
Wiec polecam taki zabieg.